28. februar 2021
Rejsearrangør Hans Erik Rasmussen har stor erfaring i at arrangere rejser i Sydamerika. Med hjælp fra Omstillingspuljen vil han nu også sende folk på rejse i Danmark. Foto: Rasmussen Travel
Rejsearrangør Hans Erik Rasmussen har stor erfaring i at arrangere rejser i Sydamerika. Med hjælp fra Omstillingspuljen vil han nu også sende folk på rejse i Danmark. Foto: Rasmussen Travel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmussen Travel vil vandre i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmussen Travel vil vandre i Danmark
Sjælland - 26. januar 2021 kl. 15:13
Af Anders Spanggaard

Sjælland: Da Danmark lukkede ned på grund af Covid-19 sidste år, gik ejeren af Rasmussen Rejser i Haslev, Hans Erik Rasmussen, og spekulerede over, hvad pokker, han nu skulle gøre. Rasmussen Rejsers speciale er rejser til Sydamerika, og dem satte coronakrisen er brat stopper for.

- Jeg har gennem årene arrangeret mange vandreferier i Sydamerika, og jeg kom så til at tænke på, om ikke jeg kan overføre det koncept til Danmark og det øvrige Skandinavien. Den danske vildmark som for eksempel oppe i Nationalpark Thy er et glimrende sted at arrangere vandreture, fortæller Hans Erik Rasmussen.

Han har stor erfaring i at arrangere vandreture for små grupper. Det kan eksempelvis være erhvervsledere, som trænger til at komme væk fra en stresset hverdag.

- Og der kan Danmark altså også noget. fire-fem dages vandring i Nationalpark Thy og sidde ved et bål flere aftener i træk. Det giver en eventyrlig oplevelse for deltagerne, mener Hans Erik Rasmussen.

Han har fået bevilget 226.332 kroner fra Omstillingspuljen til sin virksomhed Rasmussen Travel. Pengene skal bruges til indkøb af udstyr som telte, soveposer og kogegrej samt udvikling og finansiering af prøveture.

Hans Erik Rasmussen satser på at have den første tur til Nationalpark Thy klar i påsken 2021.

Udover Rasmussen Travel har fire andre virksomheder i Region Sjælland fået støtte fra Omstillingspuljen. Det er PH11 Drift i Slagelse, Hedelands Veteranbane ved Roskilde, Skjoldenæsholm Hotel & Konferencecenter i Ringsted og TH Bar i Greve. Disse virksomheder har fået bevilget beløb på mellem 150.000 dog 250.000 kroner.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?