17. september 2021
Det Konservative Folkepartis hidtidige udenrigsordfører, Naser Khader, er blevet meget klogere på Sjællands Storkreds under valgkampen. Foto: Allan Nørregaard
Det Konservative Folkepartis hidtidige udenrigsordfører, Naser Khader, er blevet meget klogere på Sjællands Storkreds under valgkampen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Khader: En helt ny begyndelse for K

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Khader: En helt ny begyndelse for K
Opdateret 06. juni 2019 kl. 13:21
Sjælland - 06. juni 2019 kl. 13:15
Af Nikolaj Rasch Skou

Det Konservative Folkepartis valg i Sjællands Storkreds er en fordobling fra 2,9 til 5,8 procent af stemmerne, hvilket også fordobler mandattallet fra et til to folketingsmedlemmer, hvoraf det ene med stor sandsynlighed bliver Naser Khader.

arrow Læs også: SF'er brager i Folketinget:- Mit livs største rutsjetur

- Det er en ny begyndelse. Vi har været nede at ligge, men valgkampen var præget af en positiv stemning overalt i kredsen, hvor jeg havde tre til fem arrangementer dagligt. Næste gang skal vi være endnu større. Det er mange borgerlige stemmer derude, siger Naser Khader, der var ude ved vælgerne med blandt andre Marcus Knuth, Asger Aamund, Søren Espersen og Mette Gjerskov.

- Jeg var også ude at synge og fortælle røverhistorier sammen med Berthel Haarder, siger Naser Khader, der var radikal i 22 år, før han blev medstifter af Ny Alliance.

- Da partiet kom til at hedde Liberal Alliance i 2008, skiftede jeg til konservative, for det er det, jeg er. Jeg er ked af det på Anders Samuelsens vegne. De satsede højt, og så kan det gå to veje. De tabte, og vi vandt på vores realistiske og driftssikre politik, siger Naser Khader, der vurderer, at det vil tage rigtig lang tid at danne en ny regering.

- Hvis jeg bliver genvalgt, så ser jeg en enormt vigtig opgave i at tale Danmark op. Vi har et fantastisk velfungerende land, som folk vil give deres højere arm for at bo i. Her er ikke store forskelle på rig og fattig. Og det som nogle kalder udkants- og vandkantsdanmark har en meget smuk natur, som vi også skal have lægerne til at flytte ud i, mener Naser Khader.

arrow SF-stemmesluger om kanonvalg: »Helt uvirkeligt«
06. juni 2019 kl. 16:28 Opdateret: kl. 16:51
arrow Når det ikke er den med flest stemmer, der bliver valgt
06. juni 2019 kl. 15:45 Opdateret: kl. 00:24
arrow Overblik - Sjællands Storkreds: DF halveret - LA helt ude
06. juni 2019 kl. 11:27 Opdateret: kl. 13:35
Synes du, at kommunen er der for dig?