22. oktober 2021
Hanne Leth Andersen tiltræder den 1. april som rektor på RUC.
Hanne Leth Andersen tiltræder den 1. april som rektor på RUC.
Foto: RUC.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hanne Leth Andersen bliver ny rektor for RUC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hanne Leth Andersen bliver ny rektor for RUC
Opdateret 27. februar 2014 kl. 14:46
Sjælland - 26. februar 2014 kl. 16:49

Hanne Leth Andersen er onsdag den 26. februar udpeget som ny rektor for RUC og skal dermed afløse Ib Poulsen i rektorstolen. Det oplyser RUC i en pressemeddelelse.

Den kommende rektor har siden 2010 været prorektor på universitetet og tiltræder som rektor den 1. april. Prorektoren er et godt valg og vækker glæde, lyder det fra RUC's bestyrelsesformand, Christian S. Nissen:

- Det er en stor glæde, at vi nu kan byde velkommen til Hanne Leth Andersen som ny rektor. Hanne har gjort en stor forskel for Roskilde Universitet i årene som prorektor, og jeg er sikker på, at hun er den rette til at stå i spidsen for RUC's fortsatte udvikling, siger Christian S. Nissen, der samtidigt takker RUC's afgående rektor Ib Poulsen for de fem år, han har siddet på rektor-posten.

Hanne Leth Andersen er professor i universitetspædagogik, og inden hun kom til Roskilde Universitet i 2010, var hun direktør for Learning Lab på Copenhagen Business School. Hun har siddet på administrative poster som studieleder og prodekan på Aarhus Universitet, hvor hun også var professor, og hun er oprindeligt mag.art og ph.d. i fransk fra Københavns Universitet.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?