12. juli 2020
Ud og gå langs Stevns Klint eller et af de andre dejlige steder i Region Sjælland, lyder opfordringen fra Marianne Vind, der er opvokset på kalundborgegnen og bor i Havdrup ved Roskilde.
Ud og gå langs Stevns Klint eller et af de andre dejlige steder i Region Sjælland, lyder opfordringen fra Marianne Vind, der er opvokset på kalundborgegnen og bor i Havdrup ved Roskilde.
Foto: VISM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EU-politiker vil lokke turister til Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EU-politiker vil lokke turister til Sjælland
Sjælland - 02. juni 2020 kl. 17:30
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den socialdemokratiske EU-politiker Marianne Vind vil lokke flere til at bruge sommerferien i Region Sjælland, hvor turister under normale omstændigheder bruger mere end 2,7 milliarder kroner om året.

Hun lancerer en turistguide med sine 10 yndlingssteder på Sjælland og øerne for at hjælpe turisterhvervet på vej og give flere en chance for at opleve: Møns Klint, Dodekalitten - kunstværk med kæmpe mennesker på Lolland, Faxe Kalkbrud, Vesterlyng med badestrand og lynghede ved Sejerøbugten, trampestien ved Stevns Klint, Røsnæs ved Kalundborg, Boserup Skov ved Roskilde, Maribosøerne og Maglesø ved »de sjællandske alper« nær Holbæk.

- Sjælland og øerne har masser af storslået natur. Flere områder er både EU-beskyttet og FN-anerkendt, så vi har altså natur i verdensklasse lige uden for døren. Jeg håber, at rigtig mange lokale og resten af danskerne har lyst til at tage ud og se lidt mere af det land, vi kalder for vores hjem, siger Marianne Vind, der har sæde i det udvalg i Europa-Parlamentet, der arbejder med turisme.

Turistguiden er gratis tilgængelig via Marianne Vinds hjemmeside.


Marianne Vind er født og opvokset i Kalundborg og hendes barndomsstrand er Vesterlyng - en sandstrand ved et naturområde, der græsses af køer og heste. PR-foto
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?