13. december 2018
Restaurant Næs med køkkenchef Christian Thurison Røndbjerg lægger køkken til første dyst i "Bedst på Sjælland". Foto: Peter Andersen
Restaurant Næs med køkkenchef Christian Thurison Røndbjerg lægger køkken til første dyst i "Bedst på Sjælland". Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Disse restauranter mødes i sjællandsk dyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disse restauranter mødes i sjællandsk dyst
Sjælland - 07. november 2017 kl. 11:19
Af Julie Grothen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Otte sjællandske restauranter skal i 2018 kæmpe om titlen som »Bedst på Sjælland«.

arrow Læs også: Video: Vallø Slotskro slår Dragsholm på stregen

Der er trukket lod om, hvem der skal kokkerere mod hinanden i konkurrencen, som er arrangeret af Bent Christensen, der er manden bag Den Danske Spiseguide.

Den første dyst finder sted allerede 8. januar, hvor Restaurant Næs på Røsnæs tager imod modstanderne fra Det gl. Røgeri på Mosede Havn. Konkurrencen foregår som en turnering, hvor restauranterne, der alle ligger uden for hovedstadsområdet, tørner sammen én mod én. Finalen finder sted i begyndelsen af april på neutral grund.

I første runde står dysterne mellem Saxkjøbing Hotel og Elmely Kro, Restaurant Næs og Det gl. Røgeri, Marienlyst Brasserie og Rønnede Kro. Det er endnu uvist, hvem der skal møde Vallø Slotskro i første runde. »Bedst på Sjælland« blev afviklet første gang i år, hvor Vallø Slotskro løb af med sejren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.