24. marts 2019
Vallø Slotskros dessert imponerede dommerne. På tallerkenen lå dehydrerede rødbeder, syltede rabarber, lys chokolademousse med lakrids, lakridsmarengs og rabarbersorbet . Foto: Vallø Slotskro
gallery icon

Se billedserie

Vallø Slotskros dessert imponerede dommerne. På tallerkenen lå dehydrerede rødbeder, syltede rabarber, lys chokolademousse med lakrids, lakridsmarengs og rabarbersorbet . Foto: Vallø Slotskro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dehydrerede rødbeder banede vejen til finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dehydrerede rødbeder banede vejen til finalen
Sjælland - 10. april 2017 kl. 11:11
Af Julie Grothen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag aften mødtes restaurant SuRi fra Holbæk og Vallø Slotskro fra Stevns i den første semifinale i Bedst på Sjælland. Og det var ikke mindst de dehydrerede rødbeder, der gjorde forskellen, da Vallø Slotskro løb med sejren. Det skriver DAGBLADET og Nordvestnyt.

arrow Læs også: Video: Vallø Slotskro slår Dragsholm på stregen

Rødbederne kom fra den lokale Klippingegård og var en del af slotskroens dessertanretning.

- Forretter og hovedretter havde et højt niveau fra begge restauranter. Men Vallø trækker fra på dessertsiden, og der var ikke tvivl blandt os fire dommer, siger arrangør og dommer Bent Christensen.

Bedst på Sjælland var fra begyndelsen en dyst mellem otte sjællandske restauranter, som har mødtes to og to. Den anden finalist findes den 30. april, hvor den nyslåede Michelin-restaurant »Slotskælderen« på Dragsholm Slot møder Moehr fra Roskilde.

- Det var vores ønske fra starten var at teste niveauet på de sjællandske restauranter. Nu er vi så langt i konkurrencen, at vi kan se, de har skruet en tand mere op. Det var en aften, hvor der var mange highlights, siger Bent Christensen om søndagens dyst, hvor menuen fra Vallø Slotskro desuden bød på en forret med hvide asparges smögrejer, østerscreme og urter samt en hovedret med kalv, morkler og nye, danske kartofler.

Finalen finder sted den 22 maj og kommer til at foregå på neutral grund på Rønnede Kro.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.