26. januar 2021
De er fra samme partiforening i Roskilde og sidder i regionsrådet sammen. Men Jan Herskov og Gitte Simoni skal i kampvalg om pladsen som spidskandidat til regionsrådsvalget.
De er fra samme partiforening i Roskilde og sidder i regionsrådet sammen. Men Jan Herskov og Gitte Simoni skal i kampvalg om pladsen som spidskandidat til regionsrådsvalget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk Folkeparti får et kampvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Folkeparti får et kampvalg
Sjælland - 03. december 2020 kl. 16:52
Af Tine Fasmer

Peter Jacobsens exit fra lederposten i Dansk Folkeparti i Region Sjælland, har åbnet en kampplads.

Foreløbig har to regionsrådsmedlemmer nu meldt sig som bejlere til at stå øverst på stemmesedlen til regionsrådsvalget i novemeber 2021.

Jan Herskov, regionsrådsmedlem og bosat i Roskilde, er den seneste.

- Jeg har nu været medlem af regionsrådet i 3 år og der er stadig rigtig mange ting som Dansk Folkeparti skal arbejde for. Blandt andet mindre administration og flere varme hænder, bedre forhold for psykisk syge, ligesom Dansk Folkeparti ikke vil have udenlandske læger, hvis de ikke kan tale dansk og patienter dermed har svært ved at forstå lægen, udtaler Jan Herskov, der også mener, at der er behov for styrke samarbejdet og kommunikationen mellem regionrådsmedlemmerne og byrådsmedlemmerne i Dansk Folkeparti.

54-årige Herskov er indsatsleder i politiet og assisterer på vagtcentralen som vagthavende disponent.

Partiets gruppeformand i Region Sjælland, folkeskolelærer Gitte Simoni, der også er byrådsmedlem i Roskilde Kommune, har allerede meldt sit kandidatur.

Dansk Folkeparti holder opstillingsmøde til regionsrådet den 7. marts.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?