14. juli 2020
Rudersdals borgmester, Jens Ive (V), og flere andre kommunalpolitikere gik ud og mødte de 250-300 borgere, der demonstrerede mod den nye skolestruktur forud for mødet i kommmunalbestyrelsen. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Rudersdals borgmester, Jens Ive (V), og flere andre kommunalpolitikere gik ud og mødte de 250-300 borgere, der demonstrerede mod den nye skolestruktur forud for mødet i kommmunalbestyrelsen. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods massive protester: Ny skolestruktur vedtaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods massive protester: Ny skolestruktur vedtaget
Opdateret 30. oktober 2019 kl. 20:45
Rudersdal - 30. oktober 2019 kl. 20:31
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debatten har været lang. Tonen har til tider været hård, og både tilhængere og modstandere af skolesammenlægningerne har klandret hinanden for ikke at lytte, ligesom der har været uenighed om fakta.

arrow Læs også: Her er Rudersdals kommende skoleledere...

Venstre, Socialdemokraterne og Radikale Venstre har igen og igen taget udgangspunkt i beregninger fra Danmarks Statistik og forvaltningens egen vurdering, der peger på, at børnetallet vil falde de kommende år. Forældrene har fremlagt tal - også fra Danmarks Statistik, der viser, at børnetallet vil stige frem mod 2025. Parterne har i debatten beskyldt hinanden for at »fordreje« sandheden.

Onsdag aften var regnskabets time kommet, da kommunalbestyrelsen skulle behandle sagen om den nye skolestruktur i Rudersdal.

Trods 1670 underskrifter, bunkevis af høringssvar, et bekymringsbrev fra 10 skolebestyrelsesformænd og den seneste demonstration onsdag eftermiddag foran rådhuset i Holte, hvor cirka 250-300 borgere var samlet, blev den nye skolestruktur for Rudersdal Kommune vedtaget. Det skete med 14 stemmer for (V, S og R) og ni stemme imod (K, L, LA og EL). Det skriver Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag...

arrow Nye skoleledere er nu udpeget
04. november 2019 kl. 18:06 Opdateret: kl. 18:06
arrow Politisk drama lurer i Rudersdal
29. oktober 2019 kl. 21:18 Opdateret: kl. 18:54
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?