4. marts 2021
Anna Scharling Brun (L) sidder her på den grund i Birkerød, hvor den nye skaterbane skal bygges.
Anna Scharling Brun (L) sidder her på den grund i Birkerød, hvor den nye skaterbane skal bygges.
Foto: Niels Hofma
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre millioner afsat til skaterbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre millioner afsat til skaterbane
Opdateret 04. maj 2015 kl. 07:35
Rudersdal - 30. april 2015 kl. 05:25
Af Niels Hofma

Kommunalbestyrelsen sagde i går endeligt ja til en ny skaterbane i Birkerød og afsatte 3.325.000 kroner til etablering af projektet. Det gælder Anna Scharling Brun (L), der er midlertidig formand for Kultur- og Fritidsudvalget frem til den 9. juni 2015, fordi Daniel E. Hansen (V) har orlov.

- Det er jo sådanne sager, der gør det hele værd at være kommunalpolitiker. At man kan følge en sag, fra man opdager et behov hos borgerne, får behovet formuleret som et politisk ønske og forfølger sagen helt til den bliver til virkelighed. Og så er det jo så ikke så tit, at jeg i hvert fald får lov til at være dén, der bringer det glade budskab til samtlige borgere. Men denne gang var jeg heldig. Virkeliggørelsen af skater- og streetmiljøet er jo så entydigt en positiv sag, at ingen kan være utilfredse, lyder det fra Anna Scharling Brun.

Skatermiljøet skal etableres på et område mellem Birkerød Idrætscenter og Søndervangshallen, og byggeriet skal efter planen påbegyndes den 1. juni 2015 og vil slutte den 12. september 2015. At få bygget en skaterbane i Birkerød har længe været et ønske hos LokalListen og Anna Scharling Brun.

- Der mangler ungemiljøer i Birkerød og Rudersdal, og den seneste idrætsanalyse viste, at mange unge og voksne ønsker at dyrke idræt uafhængigt af klubber og faste træningstidspunkter, for eksempel ved at løbe, gå i fitnesscenter eller stå på skateboard. Derfor er det glædeligt, at skaterbanen er på vej, siger udvalgsformanden.

Inden byggeriet af banen kan begynde, skal den i udbud. Det begynder den 4. maj.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?