14. oktober 2019
Søllerød Kro kan nu kalde sig årets restaurant i Norden, da de vandt The Nordic Prize. Her ses fra venstre mod højre Bent Christensen, der har stiftet prisen, Arne Ronold fra den norske jury og Leif Friis Jørgensen fra Naturmælk, der hovedsponsor for The Nordic Prize samt restaurantchef på Søllerød Kro Jan Restorff og sønnen Tórur  Restorff, der er tjener på kroen. Pressefoto
Søllerød Kro kan nu kalde sig årets restaurant i Norden, da de vandt The Nordic Prize. Her ses fra venstre mod højre Bent Christensen, der har stiftet prisen, Arne Ronold fra den norske jury og Leif Friis Jørgensen fra Naturmælk, der hovedsponsor for The Nordic Prize samt restaurantchef på Søllerød Kro Jan Restorff og sønnen Tórur Restorff, der er tjener på kroen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traditionsrig kro slår trestjernede udenlandske restauranter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionsrig kro slår trestjernede udenlandske restauranter
Rudersdal - 13. maj 2019 kl. 15:39
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke et ukendt fænomen for Søllerød Kro at modtage hæder for stedets gastronomiske niveau. Og nu føjes endnu en til samlingen, da Søllerød Kro netop har vundet The Nordic Prize og dermed er kåret til »Årets restaurant i Norden 2018«.

Søllerød Kro vandt i år efter at have konkurreret mod Frantzén fra Stockholm, Maaemo fra Oslo, Grön fra Helsinki og Óx fra Reykjavik.

- Det er jo stort, at man kan kalde sig Nordens bedste restaurant. Prisen er et kæmpe skulderklap til vores hårdtarbejdende personale, siger restaurantchef på Søllerød Kro Jan Restorff.

Glæden bliver naturligvis ikke mindre, når man har konkurreret mod Maaemo fra Oslo og Frantzén fra Stockholm, der begge har tre Michelinstjerner.

Og selvom man ikke er helt ukendt med at vinde priser på Søllerød Kro, der selv er i besiddelse af en af de eftertragtede Michelinstjerner, vækker The Nordic Prize glæde på Søllerød Kro.

- Det er første gang, vi vinder den her pris, og man bliver heldigvis aldrig træt af at vinde priser. Men vi er vant til at sætte os op til at yde vores bedste hver dag, så vi kan give gæsterne en god oplevelse, slutter Jan Restorff.

The Nordic Prize blev etableret af Bent Christensen, der er manden bag Den danske Spiseguide, i 2009. Dengang vandt danske Noma som de første prisen, mens hæderen sidste år tilfaldt den færøske restaurant Koks.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.