15. oktober 2018
Formentligt er der brugt en økse eller lignende til at slå hul på de pansrede ruder ind til tatovørforretningen Get Inkd i Birkerød Hovedgade. Herefter blev der hældte en brandbar væske ind gennem et af hullerne og sat ild til. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Formentligt er der brugt en økse eller lignende til at slå hul på de pansrede ruder ind til tatovørforretningen Get Inkd i Birkerød Hovedgade. Herefter blev der hældte en brandbar væske ind gennem et af hullerne og sat ild til. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tatovør: Brand rammer os rigtig hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tatovør: Brand rammer os rigtig hårdt
Rudersdal - 07. november 2017 kl. 10:55
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to store, pansrede ruder ind til tatovør-forretningen »Get Inkd« i Birkerød Hovedgade blev delvist knust lidt før klokken 02.00 natten til tirsdag. Bag hærværket stod tre unge mænd iklædt dynejakker med hætte, og de hældte herefter en brandbar væske ind gennem hullerne i ruden, hvorefter de satte ild til og løb fra stedet.

arrow Læs også: Tatovør: - Vi har intet at gøre med nogen konflikt

Nordsjællands Brandvæsen fik hurtigt styr på branden, men Frederiksborg Amts Avis så forretningen tirsdag morgen, og der var omfattende sodskader både i stueetagen og på 1. sal. Derudover var inventar ødelagt ligesom flammerne havde slikket op ad en del af facaden.

- Det her har intet med bandekonflikten at gøre. Flere andre tatovør-forretninger, der er helt uden banderelationer er også blevet ramt den seneste tid og i nat er der også sat ild til tatovør-forretninger i Vordingborg og Holbæk, fortæller indehaveren af Get Inkd, der ikke ønsker sit navn i avisen efter nattens voldsomme hærværk.

- Det her rammer os rigtig hårdt som nyåbnet forretning. Heldigvis er vi forsikrede, men vi er nu nødt til at holde lukket i en tid, mens vi får forretningen renset og gjort fin igen. Det er møgirriterende, lyder det fra indehaveren.

I Holbæk blev tatovørforretningen »Extreme Art Tattoo« også ramt. Flere unge mænd kastede noget brandbart ind i forretningen kort før klokken 21.30 mandag aften. Høje flammer stod flere meter op af husfacaden, og beboere i lejlighederne over forretningen måtte evakueres, inden de tilkaldte brandfolk fik slukket ilden.

Også »Bab Boyz Tattoo Studio« i Vordingborg blev udsat for brandattentat. Klokken 23.19 mandag aften knuste tre mænd en rude ind til forretningen og kastede noget brandbart væske ind. Et vidne, der var gæst på et nærliggende værtshus, så de tre mænds angreb mod butikken. Efter at de havde knust ruden, løb de fra stedet.

Resolut greb vidnet en pulverslukker og fik slukket ilden, inden den nåede at brede sig til selve forretningen.

Både vagtchef ved Sydsjælland og Lolland Falster Politi, Søren Østervig og vagtchef Søren Skriver ved Nordsjællands Politi siger samstemmende, at de ikke kan udelukke, at der er en sammenhæng mellem de tre påsatte brande.

- Vi efterforsker sagen og må så se, hvad vi kommer frem til, understreger Søren Østervig.

I sidste uge blev også tre tatovørbutikker i henholdsvis Køge, Frederikssund og Ballerup stukket i brand.

Har du oplysninger til sagen kan du ringe til Frederiksborg Amts Avis på 45 86 31 00...

arrow Tattoo-brand i Holbæk udspringer af rockerkonflikt
15. november 2017 kl. 13:58 Opdateret: kl. 13:56
arrow Tatovør-brand: To mænd fængslet
08. november 2017 kl. 10:53 Opdateret: kl. 10:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk