15. december 2019
Smykker, pc?er, kontanter, højtalere og sølvtøj er blandt de genstande, der i løbet af sidste uge blev stjålet fra 10 forskellige i hjem i Rudersdal Kommune. Foto: Arkiv
Smykker, pc?er, kontanter, højtalere og sølvtøj er blandt de genstande, der i løbet af sidste uge blev stjålet fra 10 forskellige i hjem i Rudersdal Kommune. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stribevis af indbrud plager Rudersdal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribevis af indbrud plager Rudersdal
Rudersdal - 16. juli 2019 kl. 06:44
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er aldrig sjovt at komme hjem til en bolig, der respektløst er gennemrodet af fremmede og rippet for diverse værdigenstande. Det er ikke desto mindre virkeligheden for 10 forskellige husstande i Rudersdal Kommune, der mellem tirsdag den 9. juli og søndag den 14. juli har været udsat for indbrud. Det fremgår af politiets døgnrapport mandag.

På Birkerød Parkvej i Birkerød blev to lejligheder på anden sal udsat for tyveri af en klatretyv, der formåede at komme op på lejlighedernes altan. Herfra knuste tyven ruden i altandøren og åbnede døren indefra. Tyvekosterne er endnu ikke opgjort. Ukendte gerningsmænd har på Trekanten i Birkerød og på Bistrupvej ved Bistrup opbrudt et stuevindue i en af boligerne på de to veje. Fra hjemmene er der forsvundet smykker, en bærbar pc, en tablet og kontanter.

I Holte har tre hjem været udsat for tyveri. På Frederik Clausens Vænge har en tyv stjålet højtaler, smykker og sølvtøj. En bolig på Skovlybakken har også mistet en højtaler og desuden et ur og en pc. På Ørnebakken har der også været indbrud i et hus. Her har man endnu ikke overblik over det stjålne. I alle tre tilfælde er tyven kommet ind i boligen ved at opbryde et vindue.

Også i Trørød er der sket tre indbrud. Der er sket to indbrud på Lindevangsvej og et på Holmebjerg. På Lindevangsvej har tyven i det ene tilfælde opbrudt terrassedøren og taget smykker fra boligen. I det andet tilfælde har tyven opbrudt et soveværelsesvindue. Her har man endnu ikke et overblik over, hvad tyven har taget med sig. På Holmebjerg er tyven kommet ind gennem soveværelsesvinduet og stjålet smykker, kontanter og en højtaler.