16. oktober 2019
Joram Gregers Menzer blev far til lille Ville den 26. september 2018. Derfor holder han nu forældreorlov frem til og med 15. august. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Joram Gregers Menzer blev far til lille Ville den 26. september 2018. Derfor holder han nu forældreorlov frem til og med 15. august. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skiftetid på Rudersdal-redaktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skiftetid på Rudersdal-redaktionen
Rudersdal - 22. juni 2019 kl. 12:08
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er blevet skiftetid på Frederiksborg Amts Avis. I de kommende måneder vil Joram G. Menzer skifte bleer, mens Camilla Sørensen skifter studietiden ud med et vikariat på redaktionen, der har kontor i Hørsholm. Joram holder forældreorlov frem til midten af august, og i stedet har Camilla sat sig i stolen, hvorfra hun skal dække livet - stort som småt i Rudersdal.

- Jeg skal ikke kun sidde i stolen. Journalistik handler om at komme ud. Det er også en af de ting, jeg holder af ved lokal- og regionaljournalistik. Vi kommer tæt på det samfund og de mennesker, vi skriver om. Vi er ude blandt ildsjæle, magthavere, forretningsdrivende og borgerne. På redaktionen »hepper« vi faktisk på, at det går vores lokalsamfund godt. Derfor skal vi stadig være kritiske, men vi skal hele tiden huske at være fair. Det er også vigtigt, for når vi bevæger os rundt, så møder vores kilder igen og igen. Her skal vi kunne se hinanden i øjnene, understreger Camilla Sørensen.

Hun er 26 år og kommer fra den lille by Jels, der ligger mellem Kolding og Esbjerg. Camilla Sørensen er netop blevet kandidat i Journalistik og Kultur- og Sprogmødestudier fra Roskilde Universitet, hvor hun i mandags fik 10 for sit speciale.

I forbindelse med studierne var hun i praktik på Frederiksborg Amts Avis' redaktion i Helsingør, hvor hun blandt andet gjorde sig positivt bemærket for sin dækning af kommunalvalget i 2017, Prins Henriks død og begravelse, samt da hun skrev om nogle af bandesagerne i Kokkedal-området.

- Jeg synes hverdagslivet, og hvad der optager folk, er spændende. Jeg glæder mig enormt til at skulle dække Rudersdal Kommune de kommende måneder. Folk må meget gerne ringe eller skrive til mig med tanker, tip og idéer, lyder det fra Camilla.

Hun kan kontaktes på rudersdal@sn.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.