2. december 2020
Som det ses, var de kreative værksteder populære. Foto: Rasmus Barkler
gallery icon

Se billedserie

Som det ses, var de kreative værksteder populære. Foto: Rasmus Barkler
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Bæredygtighed trak fulde huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Bæredygtighed trak fulde huse
Opdateret 02. marts 2020 kl. 08:03
Rudersdal - 01. marts 2020 kl. 19:58
Af Lars Sandager Ramlow

Interessen var overvældende, da Rudersdal Bibliotekerne søndag holdt »Bæredygtighedsdag« på Hovedbiblioteket i Birkerød. Frederiksborg Amts Avis var forbi og talte blandt andre med Tania Schwartz, afdelingsleder for oplevelser, formidling og it:

- Stemningen er helt fantastisk, og vi har haft fuldt hus fra vi slog dørene op kl. 10.00 Derudover er vi virkelig glade for, at det er lykkedes os, at ramme så bredt med dette arrangement. Her er familier og alt fra spædbørn til pensionister. Flere af de lokale foreninger har netværket med borgerne, og så har vi haft nogle supergode oplæg fra foredragsholdere, der havde noget på hjerte om verdensmålene, siger Tania Schwartz.

Da Frederiksborg Amts Avis summede rundt, var der helt fyldt op ved langbordet, hvor der blev serveret suppe, og kort efter var alle pladser også optaget, da forfatteren Nanna Hyldgaard Hansen holdt foredrag med udgangspunkt i sin bestseller: »Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejdsliv i balance«.

- Det er skønt med opbakningen, når vi stabler et arrangement som dette på benene, slår Tania Schwartz fast.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?