2. marts 2021
Kristine Thrane blev genvalgt som S-spidskandidat allerede sidste år. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Kristine Thrane blev genvalgt som S-spidskandidat allerede sidste år. Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S har A-holdet klar til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S har A-holdet klar til valget

Socialdemokraterne holdt generalforsamling i aftes. I alt otte kandidater står nu opstillet til det kommende kommunalvalg.

Rudersdal - 23. februar 2021 kl. 06:45
Af Lars Sandager Ramlow

Socialdemokratiets fire medlemmer af kommunalbestyrelsen i Rudersdal genopstiller alle ved kommunalvalget den 16. november. På valgsedlen får de foreløbigt selskab af fire navne yderligere. Det stod klart i aftes efter partiets generalforsamling, der blev holdt online på grund af corona-pandemiens restriktioner.

Poul Bach, Erik Eugen Olsen og Thomas Lesly Rasmussen genopstiller alle tre på listen under gruppeformand Kristine Thrane, der blev genvalgt som spidskandidat på en generalforsamling sidste år.

Derudover opstilles Alexander Baadh, Anette Mai Billesbølle, Heidi Højmark Falden og Mette Poulsen. Det fortæller Jens Peter Steensen, der er formand for socialdemokraterne i Rudersdal.

Tilfreds formand

- Jeg er vældig glad og tilfreds. A-holdet omfatter nu både erfaring og nye navne, og der er repræsentanter for både de yngre og de ældre i kommunen. Fælles for de opstillede er, at de brænder for at sikre fremdrift og velfærd på alle de områder, hvor kommunen har betydning for borgernes hverdag - børn, skoler, idræt, kultur, indsats i hjemmet, ældre, natur, klima osv., siger Jens Peter Steensen.

Generalforsamlingen har sammensat holdet, der går til valg, men der er stadig mulighed for at optage flere på listen, hvis nogen ønsker at gå ind i arbejdet i kommunalbestyrelsen, understreger formanden.

- Vi regner med at holde en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af maj, hvor vi håber, at coronaen er så meget i tilbagegang, at vi kan mødes fysisk. På det møde prioriterer vi rækkefølgen af de opstillede kandidater, og eventuelle nye kan blive optaget på listen. Den foreløbige liste ser rigtig god ud, men der kan altid gøres plads til flere gode folk, lyder det veloplagt fra Jens Peter Steensen.

Jens Peter Steensen, formand for socialdemokraterne i Rudersdal, er vældig glad og tilfreds med det hold, der allerede nu er klar til valget. Foto: Privat

Håber på god valgkamp

Han bliver suppleret af Kristine Thrane:

- Den socialdemokratiske gruppe har i denne periode fungeret rigtig godt, og vi har fået mange gode ting gennemført. Jeg er glad for, at alle stiller op igen, ligesom jeg også er glad for, at vi har fået flere nye gode kandidater på listen. Vi håber på en god valgkamp uden for mange corona-restriktioner, så vi kan komme ud og diskutere politik med folk, siger hun.

Jens Peter Steensen glæder sig også over, at generalforsamlingen forløb i god stemning og med en optimistisk tilgang til det kommende kommunalvalg. Samtidig blev et nyt valgprogram vedtaget.

- Det lægger vægt på at sikre velfærden for både de unge og de ældre i takt med befolkningsudviklingen og at udvikle gode institutioner og skoler og sikre en god kommunal indsats for de ældre og handicappede og så vil vi meget gerne se lidt mere turbo på den grønne omstilling, sammenfatter formanden programmet.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?