22. juli 2019
Sæt kryds i kalenderen. På søndag den 26. marts løbes Ruderkongeløbet igen i Rude Skov. Seneste tilmeldingsfrist er på fredag.
Sæt kryds i kalenderen. På søndag den 26. marts løbes Ruderkongeløbet igen i Rude Skov. Seneste tilmeldingsfrist er på fredag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ruderkongeløbet vender tilbage til skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ruderkongeløbet vender tilbage til skoven
Rudersdal - 21. marts 2017 kl. 19:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På søndag den 26. marts løbes Ruderkongeløbet endnu engang, og der er tilmeldingsfrist til løbet på fredag. Løbet afvikles i Rude Skov, hvor der er tre distancer og en duatlon-distance at vælge mellem.

For tredje år i træk er det Soroptimisterne i Birkerød, der står for service og forplejning, og 35 medlemmer, familie og venner deler startnumre ud, viser vej i skoven og sørger for varme og kolde drikke med mere.

For løberne ser menuen sådledes ud: Der er en distance på syv kilometer, en på 14 kilometer og en halvmaratondistance. Alle starter samtidig og løber først syv kilometer-loopet, og de der skal ud på 14 kilometer eller halvmaraton løber derefter et andet syv kilometer-loop i den vestlige del af skoven. For dem, der løber halvmaraton, løbes dette andet loop to gange.

For duatleterne skal det første loop på syv kilometer gennemføres, hvorefter det er op på cyklen, som skal rundt om Sjælsø på en 23 kilometer lang runde. Og endelig en tur i Rude Skovs afvekslende terræn. Man kan tilmelde sig på www.events4u.dk, hvor der også er flere oplysninger.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.