19. juli 2019
Elevatorerne på Skodsborg Station bliver frem til og med den 22. marts renoveret.
Elevatorerne på Skodsborg Station bliver frem til og med den 22. marts renoveret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Renovering lukker elevatorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Renovering lukker elevatorer
Rudersdal - 06. marts 2019 kl. 12:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frem til sommeren i år sætter Banedanmark 23 elevatorer i stand på ni stationer rundt omkring i landet, og nu er man gået i gang på Skodsborg Station. Renoveringen blev påbegyndt mandag og sker ifølge en pressemeddelelse fra Banedanmark for at sikre, at elevatorerne også i fremtiden kan sørge for, at man som passager kan komme fra perron til perron.

Renoveringen består blandt andet af udskiftning af døre og dørmotoren i perioden frem til og med fredag den 22. marts. I perioden vil det ikke været muligt at benytte elevatorerne på spor 1 og 2.

- Vi vil gerne sikre passagererne den bedst mulige drift og undgå, at de møder en elevator, der pludselig ikke virker. Elevatorerne skal ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden. Elevatorerne på stationerne bliver brugt rigtig meget, og derfor skal de også vedligeholdes, siger Marta Karvig, der er projektleder i Banedanmark.

Mens arbejdet står på, kan passagererne som nævnt ikke benytte elevatorerne, men handicappede og gangbesværede med rollator har mulighed for at få hjælp til at komme til nærmeste station via DSB's Handicapservice, oplyser Banedanmark i en pressemeddelelse.

Det kræver et opkald 12 timer i forvejen på 7013 1415 i tidsrummet mellem klokken 08.00-15.00.

- Der er desværre ingen vej uden om den gennemgribende renovering, og vi beklager ulejligheden for passagerer, der ikke kan tage trapperne. Vi står altid til rådighed, hvis nogle skulle have spørgsmål til renoveringsarbejdet, slutter Marta Karvig.

Der kan opstå støj og i forbindelse med Banedanmarks arbejde på stationen, ligesom der også kan køre tunge køretøjer på vejene i området, når der fragtes materialer til og fra stationen, og de nærmeste naboer er informeret.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.