25. oktober 2021
Årets idrætsleder Lars Bøcher Pedersen modtog blomster og glaskunst fra Vedbæk-kunstneren Anne Wedell-Wedellsborg. Ved han side står formanden for Rudersdal Idrætsråd, Lars Engelberth.
gallery icon

Se billedserie

Årets idrætsleder Lars Bøcher Pedersen modtog blomster og glaskunst fra Vedbæk-kunstneren Anne Wedell-Wedellsborg. Ved han side står formanden for Rudersdal Idrætsråd, Lars Engelberth.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Priser til idrættens ildsjæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Priser til idrættens ildsjæle

Holte Roklub og Vedbæk Beach Volleys ildsjæle modtog hæder for deres indsats

Rudersdal - 19. september 2021 kl. 09:05

Kajakchef Lars Bøcher Pedersen, der nærmest er født og opvokset i Holte Roklub og har varetaget en række formelle og uformelle poster indenfor og udenfor bestyrelsen i mere end en menneskealder, har modtaget titlen som årets idrætsleder i Rudersdal.

"Lars er ganske enkelt bærer af klubbens ånd samt alles ven og forbillede. Det er lidt svært at spare på superlativerne, da Lars ganske uimponeret med en enorm energi har været foregangsmand på en række områder såvel ved instruktion af medlemmer og nye instruktører som i den daglige drift af klubben.

...Lars er så ubetinget Holte Roklubs sikkerhedschef par excellence," lød det blandt andet i indstillingen.

Formanden for Rudersdal Idrætsråd Lars Engelberth og den øvrige bestyrelse var helt enige i indstillingen og ønskede i sidste uge Lars Bøcher Pedersen tillykke med titlen som årets idrætsleder i Rudersdal.

Idrætsinitiativprisen

Ingen kan skabe noget alene, det kræver ildsjæl, overskud, samarbejdsevner og energi at etablere nye initiativer eller nye foreninger. Paula har ikke været alene, men har kastet sig frygtløst ind i projektet om at skabe liv og glæde på Vedbæk Sydstrand. Et kæmpe drive, super humør, organisationstalent og lysten til at yde har ført til at Vedbæk Beach Volley er blevet en realitet. I regi af Vedbæk Sejlklub er Vedbæk Beach Volley vokset og vokset - også på grund af den gode sommer.

Paula har været dynamoen i at skabe et positivt fællesskab og et unikt miljø på Vedbæk Sydstrand - det bør anerkendes og belønnes.

Sådan lød indstililng, der blev bekønnet af Rudersdal Avis og Rudersdal Idrætsråd med kr. 5.000,- som en anerkendelse af indsatsen. Og blomster.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?