26. oktober 2020
Birgitte Schjerning Povlsen (K) ønsker, at beholde konservative Claus Larsen i Gl. Holtegaard Bredafondens bestyrelse, så han kan se Erik Fabrin over skulderen.
Birgitte Schjerning Povlsen (K) ønsker, at beholde konservative Claus Larsen i Gl. Holtegaard Bredafondens bestyrelse, så han kan se Erik Fabrin over skulderen.
Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere siger nej til Fabrin-løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere siger nej til Fabrin-løsning
Opdateret 22. november 2010 kl. 12:16
Rudersdal - 18. november 2010 kl. 04:00
Af Katrine Wied
Det lykkedes ikke for borgmester Erik Fabrin at overbevise økonomiudvalget i Rudersdal om at trække to kommunalbestyrelsesmedlemmer ud af den ombruste Gl. Holtegaard Bredafonds bestyrelse i går.

Flere partier støtter i stedet Konservatives ønske om at udskifte Venstre-politikeren Randi Mondorf med en person udefra, så Rudersdal Kommunalbestyrelse ikke længere har bestemmende flertal i fondsbestyrelsen. På den måde vil den konservative Fabrin-kritiker, Claus Larsen, kunne blive siddende. Men det lykkedes ikke for konservative at skabe opbakning for forslaget.
arrow Læs også: Konservative retter ind i Breda-sag

- Vi mener, at der skal være en fra et andet parti, der ser borgmesteren over skulderen. Det vil samtidig give den fornyelse, der er behov for, siger gruppeformand Birgitte Schjerning Povlsen (K).

I stedet blev sagen sparket til hjørne med et forslag om at lade det være op til Gl. Holtegaard Bredafondens bestyrelse at gøre op med den femmandssammensætning, som Rudersdal Kommune mener er ulovlig.
arrow Breda-sagen er en taber-sag
22. december 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 11:49
arrow Fonds-ballade skaber kile mellem K og V
16. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 21:22
arrow Styrelse: Fabrin på vej mod ulovlig beslutning
15. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 10:12
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?