16. juli 2020
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser hvid Ford Transit - Se hvorfor her...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser hvid Ford Transit - Se hvorfor her...
Rudersdal - 17. marts 2020 kl. 09:25
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En hvid Ford Transit varebil er i politiets søgelys. Bilen blevet set i forbindelse med et indbrud i en landejendom lørdag klokken 18.20 på Ravnsnæsvej i Birkerød. Her blev en have-/terrassedør opbrudt, men der er formentligt ikke blevet stjålet noget. Til gengæld er en mand på 25-30 år blev set på adressen. Han beskrives som 180-185 cm høj, almindelig bygning, dansk af udseende, ingen accent - iført sort jakke, sort elefanthue og hospitalsmaske. Nordsjællands Politi hører meget gerne fra borgere, der måske kan have flere oplysninger til sagen på telefon: 1-1-4.

En hvid Ford Transit, ca. 10 år gammel er også blevet set i forbindelse med et yderst mistænkeligt forhold i Vedbæk lørdag klokken 17.07.

På Gøngehusvej bankede tre mænd med udenlandsk udseende på anmelderens dør. Da beboeren åbnede døren oplyste de tre mænd, at de var udsendt af regeringen i forbindelse med Corona-virus. De medbragte en spraydåse og ville sprøjte beboeren for at desinficere ham. Beboeren havde døren på sikkerhedskæde og lukkede hurtigt døren igen, og mændene kørte fra stedet.

De tre mænd var iført sorte hættetrøjer, sorte caps og havde mundbind på. Der blev ikke stjålet noget fra adressen, men politiet vil meget gerne på telefon 1-1-4 høre fra beboere i området, hvis de måske har set de tre mænd eller den hvide Ford Transit. Der blev talt dansk med accent.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?