19. november 2017
Mens konfirmander og gæster var i kirke, brød tyve ind i bilerne uden for flere kirke og stjal konfirmandernes gaver. Foto: Peter Andersen
Mens konfirmander og gæster var i kirke, brød tyve ind i bilerne uden for flere kirke og stjal konfirmandernes gaver. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet advarer: Tyve stjæler konfirmanders gaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet advarer: Tyve stjæler konfirmanders gaver
Rudersdal - 13. maj 2017 kl. 10:37
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi advarer konfirmationsgæster mod at lade gaver blive i bilerne, mens de er til konfirmation i kirkerne. Store bededag var der ved fire forskellige kirker indbrud i biler, hvorfra der blev stjålet gaver, oplyser politiet.

arrow Læs også: Indbrud i tre biler midt under konfirmation

Værst gik det ud over konfirmander i Gl. Holte Kirke på Kohavevej i Vedbæk. Her var der indbrud i fire biler, hvorfra der blev stjålet gaver. Ved Søllerød Kirke på Søllerødvej i Holte er der anmeldt indbrud i en enkelt bil, mens der i Gentofte Kirke på Vangedevej var indbrud i tre biler, og der på Mariebjergvej ved kirkegården i Gentofte var et enkelt indbrud. Tyvene er kommet ind i bilerne ved at knuse en siderude. Der er ikke meldinger om gaveindbrud andre steder i politikredsen.

Men politiet har en klar opfordring til gæster, der skal til konfirmation søndag:

- Folk kører typisk videre direkte til festen og har gaver liggende i biler. En opfodring herfra: Lad være med det. I hvert fald skjul gaverne, så en person med onde hensigter ikke umiddelbart kan se, hvad der ligger. Jeg ved, at det er store konfirmationsdag igen i morgen, og det her er rigtig synd, det sætter store skår i festens glæde, siger vagtchef Michael From fra Nordsjællands Politi.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk