18. september 2021
Reeform Pilates åbner i Bistrup denne weekend med gratis prøveklasse.
Reeform Pilates åbner i Bistrup denne weekend med gratis prøveklasse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pilates-studie ruller bolden ud i Bistrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pilates-studie ruller bolden ud i Bistrup
Rudersdal - 16. august 2014 kl. 10:00
Af Niels Hofma

Pilates er en populær træningsform og nu får lokalområdet i Bistrup sit eget studie alene med fokus på pilates.

»Reeform Pilates« åbner i weekenden den 16. og 17. august med en central placering på hjørnet af Bistrupvej og Vasevej. Man kan få mere information om Reeform på hjemmesiden www.reeform.dk eller ved at besøge studiet. I forbindelse med åbningen, kan man få en gratis prøveklasse.

Reeforms stifter hedder Jens Dyrvig og er opvokset i Birkerød. Han bor nu i Farum og har undervist i træning i både Farum, Birkerød og Holte. Reeform-konceptet har han udviklet over 18 måneder, hvor han sideløbende selv er blevet undervist i Danmark, USA og flere steder i Europa.

- Reformer Pilates er over de sidsteto til tre år blevet meget populært i Danmark. Træningen er ikke blot den traditionelle pilatestræning, men variationerne er blevet mange. Blandt andet træner man også fitness i en reformer, siger Jens Dyrvig i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg har ønsket at skabe et mindre intimt sted, hvor der er rum for den enkelte. Træningsudbuddet skal være delt op, så der er noget for enhver smag, og kvaliteten skal være i højsædet.

Reeform Pilates åbner i weekenden den 16. og 17. August , og i forbindelse med åbningen kan man få en gratis prøveklasse.

Synes du, at kommunen er der for dig?