20. januar 2021
En mandlig bilist blev onsdag eftermiddag fastklemt i sin bil, da han var involveret i et harmonikasammenstød, oplyser Nordsjællands Politi.
En mandlig bilist blev onsdag eftermiddag fastklemt i sin bil, da han var involveret i et harmonikasammenstød, oplyser Nordsjællands Politi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Person fastklemt efter harmonikasammenstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Person fastklemt efter harmonikasammenstød
Rudersdal - 26. november 2020 kl. 12:31
Af Joram G. Menzer

En person blev onsdag eftermiddag fastklemt i sin bil, da han var involveret i et harmonikasammenstød, oplyser Nordsjællands Politi.

Uheldet skete, da en 24-årig mandlig bilist fra Brøndby klokken 16.47 kom kørende ad Bistrupvej i vestlig retning, hvor der 200 meter øst for Hillerødmotorvejens tilkørsel var tæt trafik.

Den 24-årig fik ikke bremset i tide og påkørte derfor en 59-årig mandlig bilist fra Birkerød bagfra, som derved påkørte en 26-årig mandlig bilist fra Brønshøj.

Der skete ifølge politiet ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men den fastklemt person blev efterfølgende tilset i en ambulance, som også var kommet til stedet.

Grundet bilernes placering og spildte væsker på kørebanen blev der rekvireret hjælp til at fjerne bilerne og rydde op efter uheldet, så trafikken igen kunne passere.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?