21. april 2021
Et besøg i det nye kviktestcenter kræver ingen tidsbestilling. Arkivfoto
Et besøg i det nye kviktestcenter kræver ingen tidsbestilling. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt testcenter åbner i morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt testcenter åbner i morgen

Onsdag slår et nyt kviktestcenter dørene op i Rudersdal Kommune.

Rudersdal - 02. marts 2021 kl. 05:17
Af Ann-Sophie Meyer

Et nyt kviktestcenter slår dørene op på Kulturcenter Mariehøj den 3. marts. Det oplyser Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse.

På åbningsdagen i morgen kommer det nye kviktestcenter til at holde åbent fra klokken 12:00 til 20:00, men fra på torsdag kommer testcentret til at holde åbent hver dag fra klokken 08:00 til 20:00, oplyser kommunen.

Med åbningen af det nye kviktestcenter er der nu to muligheder for coronatest i Rudersdal Kommune. Kommunen har nemlig også et mobilt testcenter, der foretager PCR-test, og det mobile testcenter befinder sig skiftevis i Vedbæk, Nærum, Holte og Birkerød.

I ulige uger har det mobile testcenter åbent fra morgenstunden, mens testcentret holder åbent eftermiddag og aften i lige uger.

Inde på Rudersdal Kommunes hjemmeside (rudersdal.dk/corona-test) kan du følge med i, hvor det mobile testcenter befinder sig, og hvad åbningstiderne er.

Et besøg i det mobile testcenter eller i det nye kviktestcenter kræver ingen tidsbestilling. Du skal blot møde op. Husk sygesikringskort, mundbind og minimum to meters afstand til dine medborgere.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?