25. maj 2020
Efter vedtagelsen af den nye skolestruktur på kommunalbestyrelsens møde i onsdags har den første vigtige opgave været at få udpeget skoleledere på de sammenlagte skoler. Det fortæller formand for Børne- og Skoleudvalget, Daniel E. Hansen (V).
Efter vedtagelsen af den nye skolestruktur på kommunalbestyrelsens møde i onsdags har den første vigtige opgave været at få udpeget skoleledere på de sammenlagte skoler. Det fortæller formand for Børne- og Skoleudvalget, Daniel E. Hansen (V).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye skoleledere er nu udpeget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye skoleledere er nu udpeget
Rudersdal - 04. november 2019 kl. 18:06
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag eftermiddag (den 4. november, red.) faldt kabalen på plads - hvem, der skal være ledere af Rudersdal Kommunes folkeskoler. Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Daniel E. Hansen (V) fortæller i Frederiksborg Amts Avis tirsdag, hvorfor:

arrow Læs også: Her er Rudersdals kommende skoleledere...

- Det har været nødvendigt at udpege nye skoleledere, fordi otte af kommunens i alt 12 folkeskoler efter vedtagelsen af den nye skolestruktur bliver til fire. Samtidig har den nuværende leder af Trørødskolen, Suzanne Henningsen, valgt at gå på pension ved årsskiftet, og to skoler har haft ledige skolelederstillinger.

- I arbejdet med den nye skolestruktur har alle været enige om, at det er en meget væsentlig forudsætning for, at vi lykkes, at der med det samme bliver skabt klarhed og ro om de fremtidige skolers ledelse. Skolelederne bliver - sammen med sammenlægningsbestyrelserne -omdrejningspunktet, når vi skal gå fra beslutning til konkret handling og samtidig sikre ro og tryghed for elever og medarbejdere, understreger han.

Der er ledige skolelederstillinger på nogle af skolerne. Derfor vil tiltrædelsen ske inden den 1. august 2020. Dermed kan skolelederen deltage tidligt under hele sammenlægningsprocessen.

- Stillingerne har ikke været slået op, da Rudersdal Kommune har kompetente skoleledere på alle skoler, hvorfor der alene er tale om en rokade i skoleledergruppen. Rudersdal Kommune lavede en lignende rokade i 2013, der omfattede fire skoleledere, oplyser Daniel E. Hansen.

arrow Trods massive protester: Ny skolestruktur vedtaget
30. oktober 2019 kl. 20:31 Opdateret: kl. 20:45
arrow Politisk drama lurer i Rudersdal
29. oktober 2019 kl. 21:18 Opdateret: kl. 18:54
Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?