25. november 2017
Jens »The Beast« Dalsgaard er under nålen hos Christian Hussar i GetInkd, som er en nyåbnet tatoveringsforretning i Birkerød Hovedgade. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jens »The Beast« Dalsgaard er under nålen hos Christian Hussar i GetInkd, som er en nyåbnet tatoveringsforretning i Birkerød Hovedgade. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan du få blæk under huden i Hovedgaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du få blæk under huden i Hovedgaden
Rudersdal - 18. maj 2017 kl. 10:52
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når døren til den nyeste forretning i Hovedgaden i Birkerød åbnes, strømmer en summende lyd ud. Lyden stammer fra den maskine, der med en nål på spidsen påfører blæk under huden på mennesker, der velvilligt betaler tusindvis af kroner for permanent udsmykning. Der er naturligvis tale om en tatovørforretning, som netop er flyttet ind i Hovedgaden. Forretningen hedder GetInkd og lå tidligere i Ringsted, men er altså nu rykket til Birkerød. Bag forretningen står de to barndomsvenner Nicklas Rune Olsen og Nicklas Jensen, som oprindeligt er fra Hillerød.

- Vi ville gerne være med til at gøre noget godt for byen ved at åbne en forretning, og jeg vil sige, at vi er blevet taget meget positivt imod. Der er kommet rigtig mange kunder ind fra gaden og også mange flere, end jeg egentlig havde forventet. Og da vi holdt reception, var flere af butikkerne i Hovedgaden gået sammen og havde købt en kæmpe buket til os, så det var super fedt, siger Nicklas Jensen, der er bosat i Birkerød.

Indehaveren glæder sig desuden over transportmuligheden til og fra forretningen.

- Vi har mellem 200-400 gratis parkeringspladser lige omme bag ved, og der er en S-togstation meget tæt på. Folk, der skal have en tatovering, har ikke noget imod at tage et stykke vej for at blive tatoveret af den rigtige tatovør, siger Nicklas Jensen.

Den udtalelse kan Jens Dalsgaard, der også er kendt som »The Beast« bakke op om. Han bor i Randers, men er i GetInkd for at blive tatoveret af Christian Hussar, som indtil videre er den eneste tatovør hos GetInkd, der leder efter endnu en tatovør.

- Christian lever op til mine standarder for en tatovør, for han er en kompetent mand, der arbejder præcist og hurtigt. Og så er jeg også glad for, at shoppen ligger lidt uden for København, for du kan finde en shop, der er 100 gange mere stressfyldt end her, og hvis man skal have en god oplevelse med at blive tatoveret, så dur det ikke at være ude af balance, siger Jens »The Beast« Dalsgaard, der var hos GetInkd for at få lavet en såkaldt vegvisir; en form for islandsk kompas - eller vejviser.

Imens Jens »The Beast« Dalsgaard bliver tatoveret, fortæller indehaveren Nicklas Jensen, at førstesalen skal laves til en skønhedssalon. Her kan interesserede forretningsdrivende leje sig ind, og forretningen vil tilbyde permanent make-up, eyelash extensions, tandblegning, hair extensions og spray tan.

- Ved at tilbyde forskellige ting, kan vi få en strøm af kunder igennem forretningerne, og så kan de måske få glæde af hinandens kunder, siger Nicklas Jensen, der opfordrer alle nysgerrige til at komme forbi forretningen, som sammen med andre forretninger i Hovedgaden holder åbent til klokken 21.00 den 24. maj.

Er man i øvrigt interesseret i at leje sig ind i skønhedssalonen, kan man kontakte Nicklas Jensen på 4290 9095, kontakt@getinkd.dk eller ved at komme ned i forretningen.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk