21. maj 2019
En 60-årig norsk kvinde, som svenske medier har givet tilnavnet »Nordens største svindler« er mandag blevet anholdt på Hotel Marina i Vedbæk, oplyser Nordsjællands Politi.
En 60-årig norsk kvinde, som svenske medier har givet tilnavnet »Nordens største svindler« er mandag blevet anholdt på Hotel Marina i Vedbæk, oplyser Nordsjællands Politi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Nordens største svindler« anholdt på hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Nordens største svindler« anholdt på hotel
Rudersdal - 01. august 2018 kl. 10:03
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kvindelige bedrager, der blev landskendt som »Kvinden med den tunge kuffert« i Third Ear og Politikens podcast af samme navn, er mandag morgen blevet anholdt på Hotel Marina, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. Senere mandag blev den 60-årig norske kvinde varetægtsfængslet i 14 dage for i alt 15 forhold af bedrageri og tyveri. Forholdene er begået over en periode på fire år i hele landet.

arrow Læs også: Kvinde vågnede op til mand med pandelampe

- Der er tale om en kvinde, som angiveligt har bedraget hjælpsomme borgere flere gange før og i hele landet, så vi skal nu i gang med at samle og undersøge sagerne, siger politikommissær Allan Lørup fra Nordsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Dagen før anholdelsen havde den 60-årige kvinde ved Vejlesø i Holte mødt en anden kvinde, og det er angiveligt lykkedes den norske svindler at få kvinden til at låne sig 1600 kroner ved at fortælle, at hun havde glemt sin pung i sin søns bil, som nu var på vej til Norge. Borgeren fattede efterfølgende mistanke til historien og søgte derfor på kvindens navn på nettet, hvor det viste sig, at der var tale om en kendt bedrager, ligesom hun fandt frem til hotellet, hvor kvinden skulle opholde sig.

Hun besluttede sig for at opsøge kvinden mandag morgen for at få sine penge tilbage, ligesom hun kontaktede politiet, som ved ankomsten til hotellet anholdt den 60-årige kvinde, som svenske medier ifølge TV2 har givet tilnavnet »Nordens største svindler«. Den 60-årige norske kvinde, der ifølge TV2 er dømt for flere bedragerier i både Norge og Sverige, har så sent som i forrige uge angiveligt bedraget en bedemand i Herlev.

- Vi vil gerne opfordre til, at man tænker sig godt om, inden man låner penge eller andre værdigenstande til personer, man ikke kender. Vi skal ikke leve i en verden, hvor vi ikke kan hjælpe andre mennesker, men man skal huske at bruge sin sunde fornuft. I denne sag har den nu varetægtsfængslede dog efter det oplyste været ekstremt god til at svindle, og derfor er det angiveligt lykkedes hende at bedrage et større antal personer, slutter Allan Lørup.

Kvindens forsvarer, Ulla Wulff Hansen, oplyser til TV 2, at hendes klient nægter sig skyldig.

arrow Myregift og økser stjålet
01. august 2018 kl. 10:54 Opdateret: kl. 10:54
arrow Unge kørte dørtræk ved Kronborg
01. august 2018 kl. 10:43 Opdateret: kl. 10:43
arrow Sovende ung mand fik sten gennem ruden
01. august 2018 kl. 10:28 Opdateret: kl. 10:28

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.