25. oktober 2020
På fredag er det tid igen til stolerække efter stolerække med nyudklækkede studenter på Nærum Gymnasium. Her er det et foto fra 2012, hvor tidligere rektor, Preben Bruhn, holder tale for de håbefulde unge.
På fredag er det tid igen til stolerække efter stolerække med nyudklækkede studenter på Nærum Gymnasium. Her er det et foto fra 2012, hvor tidligere rektor, Preben Bruhn, holder tale for de håbefulde unge.
Foto: Thomas Arnbo.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nærum Gymnasium slår rekorder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nærum Gymnasium slår rekorder
Opdateret 25. juni 2015 kl. 05:58
Rudersdal - 24. juni 2015 kl. 05:42
Af Lars Sandager Ramlow

Når Nærum Gymnasium på fredag klokken 10.00 holder dimission for studenterårgangen 2015 er det med et rekordstort antal huer i Agoraen. Ikke mindre end 345 studenter skal hver og én have et håndtryk og et eksamensbevist tildelt af rektor.

Det er desuden 10. gang, at Nærum Gymnasium, der åbnede i august 2003, holder dimission. De første studenter blev dimitteret i 2006. Således er først til næste år, at de første studenter-jubilarer indfinder sig på stolerækkerne.

- Dimissionen på fredag bliver stadig noget særligt. Det er første gang, at vor nye rektor skal holde dimissionstalen for den fyldte Agora. Niels Hjølund Pedersen blev ansat som rektor den 1. november sidste år efter at have tjent som vicerektor på Nærum Gymnasium siden februar 2013, fortæller Mads Stenbæk fra Nærum Gymnasium.

Når de 345 studenter fra årgang 2015 kører af sted i deres pyntede studentervogne klokken ca. 12.00 på fredag giver det plads til de 392 nye elever, der begynder i 14 1.g-klasser til august.

- Nærum Gymnasium havde her i foråret et rekordstort antal ansøgere. 484 unge fra et omfattende opland havde søgt Nærum Gymnasium som 1. prioritet. For at imødekomme den store søgning er Nærum Gymnasium ved at færdiggøre opførelsen af et helt nyt tilstødende »Multihus« på 2000 kvadratmeter på Nærum Hovedgade 30. Det vil blive til stor glæde for nuværende og kommende elever og vil stå klart ved skolestarten til august, siger Mads Stenbæk.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?