16. september 2021
Her er den så: Årets dyreste villa. Den ligger på Skodsborg Strandvej med direkte udgang til Øresund, 14 værelser og egen tennisbane. Villaen er blev solgt for 56 millioner kroner, og den glade køber er Emilie Martinsen-Kønigsfeldt, hvis far er mode-milliardæren Niels Martinsen, der selv er bosat i Høsterkøb.  Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Her er den så: Årets dyreste villa. Den ligger på Skodsborg Strandvej med direkte udgang til Øresund, 14 værelser og egen tennisbane. Villaen er blev solgt for 56 millioner kroner, og den glade køber er Emilie Martinsen-Kønigsfeldt, hvis far er mode-milliardæren Niels Martinsen, der selv er bosat i Høsterkøb. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Milliardær-datter betaler 56 millioner for årets dyreste villa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Milliardær-datter betaler 56 millioner for årets dyreste villa
Rudersdal - 20. juli 2021 kl. 15:27
Af Joram G. Menzer

Datteren af rigmanden Niels Erik Martinsen har netop købt årets dyreste villa. Det drejer sig om en villa på Strandvejen i Skodsborg i Rudersdal Kommune, og prisskiltet for Emilie Martinsen-Kønigsfeldt lød på 56 millioner kroner, oplyser boligmediet Boliga.dk.

Salget af den luksuriøse strandvejsvilla med 14 værelser bliver årets dyreste med et solidt forspring på ti millioner kroner ned til de næste boliger på listen over de mest indbringende hushandler indtil videre i 2021.

Her er der også tale om villaer i Rudersdal Kommune, idet to villaer tidligere på året er solgt på henholdsvis Vedbæk Strandvej og Immortellevej i Vedbæk til 46 millioner kroner.

Emilie Martinsen-Kønigsfeldts far, Niels Erik Martinsen, har stiftet modeimperiet IC Companys, og han er nummer 55 på Berlingskes liste over de 100 rigeste i Danmark med en samlet formue på 2,6 milliarder kroner.

Udover de 500 kvadratmeter fordelt på 14 værelser og udsigt og direkte udgang til Øresund kan Emilie Martinsen-Kønigsfeldt også glæde sig over at være kommet forholdsvis tæt på sin far og mor, Lykke Fenster Martinsen, der bor på landstedet Friheden i Høsterkøb.

Ifølge Boliga.dks salgsdata er Rudersdal Kommune, nummer fem på listen over de højeste huspriser.

I det første halve år af 2021 indbragte villahandlerne i området 42.183 kroner per kvadratmeter i gennemsnit - hvilket stadig er noget under de næsten 116.000 kroner per kvadratmeter, som Emilie Martinsen-Kønigsfeldt har betalt for sin nye villa.

Synes du, at kommunen er der for dig?