18. marts 2019
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Den nye Danbolig-forretning midt i Birkerød Hovedgade kan ikke ligge bedre. Det og så meget andet er de to indehavere, Lis Rasmussen og Lars Alsøe Holm, meget enige om. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Den nye Danbolig-forretning midt i Birkerød Hovedgade kan ikke ligge bedre. Det og så meget andet er de to indehavere, Lis Rasmussen og Lars Alsøe Holm, meget enige om. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mægler-duo går efter halvdelen af markedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mægler-duo går efter halvdelen af markedet
Rudersdal - 04. juli 2018 kl. 06:04
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danbolig i Birkerød er suverænt den største ejendomsmægler i Birkerød. Forretningen havde sidste år 170 hushandler, og det er mere end tre gange så mange som nærmeste konkurrent. Faktisk sidder Danbolig på hele 43 procent af ejendomsmarkedet i 3460-Birkerød, men det er ikke nok. Målet er at komme forbi de 50 procent, og derfor har indehaver af Danbolig siden den 1. juli 2003, Lis Rasmussen, fra den 1. maj i år indgået partnerskab med Lars Alsøe Holm:

- En indehaver er godt, men to er bedre. Ved at få en medindehaver bliver der mulighed for at udvikle forretningen. Vi kan sparre med hinanden, udveksle erfaringer og gøre hinanden bedre. Lars og jeg har forskellige styrkeområder, og her kan vi supplere hinanden godt. Selvfølgelig er det vigtigt med bundlinje og markedsandele, men det vigtigste for mig er sådan set tilfredse sælgere og købere. Den rådgivning vi yder som mæglere skal skabe tryghed i forhold til den store beslutning, der er, at købe eller sælge et hus. Kundetilfredshed er vores kerneværdi, og jeg er overbevist om, at netop det også ligger til grund for den succes, vi har. Men det kræver også ressourcer, og dem får vi nu flere af med Lars som partner, forklarer Lis Rasmussen.

Hun er 56 år, mens Lars Alsøe Holm er 35 år, og den nye mæglerduo har kendt hinanden i mange år.

- Jeg arbejdede for Lis i et år tilbage i 2006-2007. Jeg var meget ung dengang, og derfor har jeg siden været ude og prøve ting af. Jeg har blandt andet været medindehaver af fire ejendomsmæglerforretninger i Helsinge. Gennem årene har Lis og jeg bevaret kontakten, og lidt tilfældigt en dag kom vi til at tale om et partnerskab, og så udviklede det sig derfra. Lis og jeg er enige om mange ting, og netop det at få lov til at kunne gøre en forskel for rigtig mange mennesker her i Birkerød var meget afgørende for mig. Hver aften, når jeg siger godnat til min søn, så gentager vi tre gange: »Jeg tror på mig selv« - »Jeg kan lide mig selv« og »Jeg vil være god ved andre«. Det sidste er et meget vigtigt pejlemærke for mig som mægler, og den opfattelse deler jeg med Lis, lyder det fra Lars Alsøe Holm.

Selve ejendomsmarkedet i Birkerød er bremset en smule op i år, men det bekymrer ikke det nye mægler-par:

- Mange af vores købere kommer fra København, hvor markedet efter flere års kraftig vækst også er bremset lidt op. Her i Birkerød skal det dog nok jævne sig ud. Salgstallene ligger meget stabilt år efter år, og der har været en lille og fornuftig stigning i priserne. Der er ikke de store udsving i Birkerød, forklarer Lis Rasmussen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.