23. januar 2019
Det første Gourmetmarked blev holdt sidste år i Mantziusgården. Foto: Majbritt Press
gallery icon

Se billedserie

Det første Gourmetmarked blev holdt sidste år i Mantziusgården. Foto: Majbritt Press
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale delikatesser fra hele kloden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale delikatesser fra hele kloden
Rudersdal - 13. september 2018 kl. 05:32
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På søndag den 16. september holdes Mantzius Gourmetmarked for andet år i træk. Her kan gæsterne gå ombord i udsøgte smagsprøver og gode tilbud fra Birkerød og omegns bedste delikatesseleverandører.

- I 2017 opstod idéen om en madmesse centralt i Birkerød bugnende med gode, spændende smage fra dygtige aktører i lokalområdet. Vi så et behov for at bruge Kulturcenter Mantzius til noget andet end kun koncerter og blev præsenteret for idéen om en lokal madmesse af to ildsjæle, Jesper Clausen fra Rudersdal Vin og Theis Skånstrøm fra Restaurant Mantzius, fortæller Mads Riishede, kunstnerisk leder på MantziusLive, om første udgave af det, der blev til Mantzius Gourmetmarked.

Markedet blev holdt for første gang sidste år med positiv opbakning fra publikum, og derfor gentages succesen igen i år.

- Vi stræber efter, at gæsterne kan mærke, hvordan der er kredset for eksklusivitet. Det er ikke de sædvanlige hverdagsvarer, du kommer hjem med fra Mantzius Gourmetmarked. Det er eksklusivt håndværk, og så er det anderledes varer, du ikke lige ser andre steder og til hverdag, siger Mads Riishede, der fortsætter:

- Vi lover en dag fyldt med spændende smage, tilbud og aktiviteter i Mantzius' rammer, der vil blive tranformerede til et forførende, vibrerende markedsunivers.

Mantzius Gourmetmarked vil til september også være lig med eksklusiv adgang til exceptionelt håndværk, enestående stemning og udsøgte smage - og rigtig gode tilbud. Gå på opdagelse i gastronomiens verden med udgangspunkt i udvalgte delikatesseleverandører fra Birkerød og omegn, der vil forkæle dig med varer af højeste kvalitet og smagsprøver på bl.a. vin, øl, chokolade, kaffe og ost m.m. Mantzius Gourmetmarked åbner en verden af delikate og overraskende smagsoplevelser, eksklusive tilbud til vinterforrådet, kuraterede særarrangementer og sanselig musik i intime og elegante rammer.

Det fulde program med alle leverandører offentliggøres løbende, men man kan allerede nu glæde sig til dette års tre første smagsoplevelser inden for vinens fascinerende rige. Mantzius Gourmetmarked 2018 byder velkommen til: Rudersdal Vin, specialister i unikke vine fra primært mindre familieejede vingårde med historie og tradition i Italien. Vinhuset Les Cépages, der er importør og leverandør af luksusvine fra især Frankrig. Nettevine, der videreformidler enorm viden om og passion for vine, der åbner nye verdener inden for både smag og stemning.

Mantzius Gourmetmarked holdes 16. september fra klokken 11.00-17.00. Entré koster 170 kroner plus gebyr giver 10 smagspoletter. Ekstra poletter kan herefter tilkøbes til arrangementet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk