24. juni 2021
Lions Park Birkerød har i de seneste måneder ligget i åben strid med Rudersdal Kommune. Foto: Lars Sandager Ramlow
Lions Park Birkerød har i de seneste måneder ligget i åben strid med Rudersdal Kommune. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions administrator om konflikt: Vi vil gerne i mægling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Lions administrator om konflikt: Vi vil gerne i mægling

Rudersdal Kommune har inviteret den forkerte part til mæglingsforhandlinger, lyder det fra Lions Park Birkerøds bestyrelse

Rudersdal - 12. december 2020 kl. 06:23
Af Lars Sandager Ramlow

Måske kan en løsning være på vej i den fastlåste strid om, hvem der skal bestemme i Lions Park Birkerød. Administrator i Lions Park Birkerød, advokat Bjarne Johnsen, siger på vegne af Lions Park Birkerøds bestyrelse, at den gerne vil indgå i en mægling eller en forhandling.

arrow Læs også: Borgmester om konflikt: Lions har afvist kommunens udstrakte hånd

- Rudersdal Kommune havde givet Lions Club Hillerød og Lions Club Søllerød frist til i onsdags den 9. december til at svare på en invitation om mægling. Problemet er bare, at Lions Club Hillerød ikke er part i denne sag. Derfor har Lions Club Hillerød afvist invitationen, lyder det fra Bjarne Johnsen.

Han fortsætter:

Rækker hånden frem

- Det, der er galt her, er, at Rudersdal Kommune nok forventer, at Lions Club Hillerød hænger sammen med Lions Park Birkerød på samme måde som Lions Club Søllerød hænger sammen med Lions Park Søllerød. Men det gør den ikke. Lions Park Hillerød udpeger kun Lions-bestyrelsesmedlemmer til Lions Park Birkerøds bestyrelse, når der ellers er behov for det. De har ikke andre funktioner hos os. Derfor er mæglingsforslaget simpelthen sendt til den forkerte, og jeg kan derfor godt forstå afslaget fra Lions Club Hillerød.

Bjarne Johnsen rækker i samme åndedrag en hånd frem mod Rudersdal Kommune:

- Hvis vicekommunaldirektør i Rudersdal, Thomas Bille, ringer, så tror jeg på, at vi kan finde en løsning. Som jeg ser det, er der masser af muligheder for at få løst situationen. På vegne af Lions Park Birkerøds kan jeg sige, at vi gerne vil deltage i en mægling eller forhandling. Det er os, der er part i sagen, og derfor er det naturligvis os, der skal have en repræsentant med ved bordet. Rudersdal Kommune har simpelthen spurgt den forkerte part.

arrow Striden i Lions set fra to sider
23. oktober 2020 kl. 05:22 Opdateret: kl. 16:42
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?