28. oktober 2020
Den konservative gruppeformand Birgitte Schjerning Povlsen rakte hånden ud mod Venstre til forsoning, da kommunalbestyrelsen i Rudersdal onsdag behandlede Breda-sagen.
Den konservative gruppeformand Birgitte Schjerning Povlsen rakte hånden ud mod Venstre til forsoning, da kommunalbestyrelsen i Rudersdal onsdag behandlede Breda-sagen.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative retter ind i Breda-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative retter ind i Breda-sag
Rudersdal - 23. december 2010 kl. 08:11
Af Katrine Wied
Rudersdal: De konservative talte både kritik og forsoning, da Kommunalbestyrelsen onsdag aften skulle stemme om at smide den konservative Fabrin-kritiker Claus Larsen og Venstre-medlemmet Randi Mondorf ud af Gl Holtegaard Bredafondens bestyrelse. I stedet vil kommunalbestyrelsen tilbyde fonden at få formanden for Kultur- og fritidsudvalget Jens Bruhn (S) som bestyrelsesmedlem.
arrow Læs også: Breda-sagen er en taber-sag

- Venstre og Konservative kan ikke blive enige i denne sag. Det er vi kede af og ærgerlige over. Vil man et godt samarbejde, er grundpillerne tillid og gensidig respekt. Her er plads til forbedring - forhåbentlig en lære, vi alle drager af denne sag. Men Konservative er en del af konstitueringen. De aftaler står vi naturligvis fuldt ud ved, og vi forventer, at begge parter fremadrettet anstrenger sig endnu mere i det fælles samarbejde., sagde gruppeformand Birgitte Schjerning Povlsen (K).

Dermed signalerede hun, at partiet ikke vil bringe konstitueringen i fare og true borgmesterdstolen. Og borgmesteren var da heller ikke sen til at høre de positive ord.

- Man skal være både blind og døv for ikke at se, at Venstre og Konservative ud i alle enkeltheder ikke har været enige. Det ændrer ikke ved, at konstitueringsaftalen står ved magt. Vi glæder os til en ny måde at fortsætte samarbejdet på i fremtiden og få lagt den sag bag os, sagde Erik Fabrin (V).

Venstre, Socialdemokraterne, SF og de Radikale stemte for forslaget, mens Konservative og LokalListen undlod at stemme. Beslutningen træder i kraft den 1. januar.
arrow Fonds-ballade skaber kile mellem K og V
16. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 21:22
arrow Styrelse: Fabrin på vej mod ulovlig beslutning
15. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 10:12
arrow Ballade om luksuslejligheder
23. november 2010 kl. 10:00 Opdateret: kl. 23:05
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?