24. november 2020
Ann Sofie Orth skal stå i spidsen for de konservative i Rudersdal ved næste års kommunalvalg. Foto: Pernille Ringsing
Ann Sofie Orth skal stå i spidsen for de konservative i Rudersdal ved næste års kommunalvalg. Foto: Pernille Ringsing
Foto: Pernille Ringsing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservativ leder afløses og bliver spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservativ leder afløses og bliver spidskandidat

Ann Sofie Orth og Mads Beyer på nye poster i den konservative vælgerforening i Rudersdal

Rudersdal - 17. november 2020 kl. 12:55
Af Frank S. Pedersen

Uden modkandidat har Det Konservative Folkeparti mandag aften valgt Ann Sofie Orth som ny spidskandidat til kommunalvalget næste år.

"Jeg er glad for at blive valgt og glæder mig til opgaven," siger hun til Rudersdal Avis og beskriver en del af samme opgave:

"Vi har et godt udgangspunkt i kommunen, og jeg synes godt, at vi kan have udtalte ambitioner og forventninger. Det gælder for eksempel i folkeskolen, hvor udgangspunktet giver mulighed for mere, og en tilgang til, at ældre får flere gode og selvhjulpne år," siger hun.

Ann Sofie Orth sad i kommunalbestyrelsen i Søllerød, da de to kommuner blev lagt sammen og har de seneste ti år været formand for den konservative vælgerforening i Rudersdal. Hun er cand.jur. og bor i Gl. Holte med sin mand Flemming, med hvem hun har en voksen datter.

Ny formand

Med valget til spidskandidat forlader Ann Sofie Orth formandsposten i vælgerforeningen. Her afløses hun af den 49-årige Mads Beyer fra Holte.

Mads Beyer har tidligere siddet i bestyrelsen for den konservative vælgerforening i Rudersdal, hvor han har boet siden 2013. Hans konservative baggrund strækker sig tilbage ungdommen, hvor han var aktiv i Randers KU og stærkt inspireret af daværende statsminister Poul Schlüter.

"Det Konservative Folkeparti oplever stor fremgang, og det er en fornøjelse at blive formand i en forening, der står midt i dén fremgang. 2021 er året med valg til kommunalbestyrelsen. Jeg glæder mig meget til at hjælpe vores spidskandidat Ann Sofie Orth og hele resten af holdet til et fantastisk valg," siger Mads Beyer i en pressemedelelse fra partiet.

Han er gift med Mette og sammen har de tre børn i alderen 6-10 år, der går på Holte Skole.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?