11. maj 2021
Kviktestcenteret er flyttet fra Kulturcenter Mariehøj til p-pladsen over for Holte Midtpunkt. Illustration: Rudersdal Kommune
Kviktestcenteret er flyttet fra Kulturcenter Mariehøj til p-pladsen over for Holte Midtpunkt. Illustration: Rudersdal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunens kviktestcenter rykker tilbage til Holte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunens kviktestcenter rykker tilbage til Holte

Fra 5. maj skal der igen være plads til kulturen i Mariehøj

Rudersdal - 29. april 2021 kl. 09:14

Kulturcenter Mariehøj får igen lov at summe af kultur med den nye genåbning af kultur- og foreningslivet. Derfor rykker er kviktestcenteret fra onsdag 5. maj rykket til nye lokaler på parkeringspladsen (loppemarkedspladsen) i Holte.

Der vil muligvis komme situationer med øget trafik og begrænsede parkeringsmuligheder i Holte. Derfor opfordres alle, der kan bruge andre transportmidler end bilen, til at benytte sig af denne mulighed, skriver Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis man handler i Holte, eller blot skal ud på Kongevejen, opfordres man også til at benytte andre veje end Holte Stationsvej, da der kan være øget trafik.

Testcenteret har åbent mandag-søndag kl. 8-20, og man skal ikke bestille tid, men blot medbringe sundhedskort, mundbind og mobiltelefon.

Børn over 6 år kan få test
Som noget nyt kan børn, der er fyldt 6 år, blive testet. 6-14-årige skal følges med en forælder eller værge. jesl

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?