18. september 2019
Søndag den 6. januar holder Søllerød almene Boligselskab og Boligkontoret Danmark åbent hus på Henriksholms Allé 38, hvor 51 nye lejeboliger er ved at stå klar.
Søndag den 6. januar holder Søllerød almene Boligselskab og Boligkontoret Danmark åbent hus på Henriksholms Allé 38, hvor 51 nye lejeboliger er ved at stå klar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og få et smugkig i Vedbæk Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og få et smugkig i Vedbæk Park
Rudersdal - 02. januar 2019 kl. 05:42
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udlejningen af de nye lejeboliger i Vedbæk Park går i gang i det nye år. Inden da åbnes dørene, så boligsøgende og interesserede kan få en idé om, hvordan de i alt 51 boliger er placeret og indrettet. Søndag den 6. januar 2019 holder Søllerød almene Boligselskab nemlig åbent hus på byggepladsen, hvor alle er velkomne mellem klokken 13.00 og 15.00 i nybyggeriet på Henriksholms Allé 38. Det skriver Frederiksborg Amts Avis onsdag.

- Håndværkerne er i fuld gang med at bygge de nye lejeboliger, som opføres i tre etager med et arkitektonisk attraktivt udtryk, og alle med elevator-adgang. Boligområdet vil indeholde boliger på 80-94 kvadratmeter med to til fire værelser samt køkken og badeværelse. Boligerne får en åben planløsning, dog med klar markering af ankomst-, køkken-, spise- og opholdszone og indrettes forskelligt, så de er egnet til både par og familier og unge som ældre, lyder det i en pressemeddelelse fra Søllerød almene Boligselskab.

Dørene åbnes til flere af boligerne, hvilket giver folk en mulighed for at få et smugkig på boligernes indretning. Arrangementet holdes på den bagerste del af byggepladssen, og adgang hertil sker ad stien langs kystbanen bag om byggepladssen.

Det nye boligområde Vedbæk Park kommer - udover de almene lejeboliger - også til at bestå af ejerboliger i form af 53 rækkehuse opført af Bonava.

Der er lagt op til, at lejeboligerne står færdige til indflytning for de nye beboere den 1. juni 2019.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.