22. september 2019
Vinmanden i Føtex, Christian Bloch, havde i fredags taget opstillingen i indgangen til forretningen, hvor han bød på smagsprøver af Birkerød-vinen, der kan købes i tre varianter. På fredag gentager han succesen - men her vil han lave stand nede i sin afdeling. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Vinmanden i Føtex, Christian Bloch, havde i fredags taget opstillingen i indgangen til forretningen, hvor han bød på smagsprøver af Birkerød-vinen, der kan købes i tre varianter. På fredag gentager han succesen - men her vil han lave stand nede i sin afdeling. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom ind og smag på Birkerød-vinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom ind og smag på Birkerød-vinen
Rudersdal - 18. marts 2019 kl. 14:18
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det må godt være lidt sjovt og lidt hyggeligt at handle. Det må også godt være en oplevelse, og måske endda en inspiration.

Sådan siger Christian Bloch, der er vinmand i Føtex i Birkerød til Frederiksborg Amts Avis.

I fredags havde han taget opstilling i indgangen til forretningen, hvor han bød på smagsprøver af »Birkerød-vinen«, som faktisk kan købes i tre varianter - en rød, en hvid og en rosé.

- Her i Føtex fik pludseligt muligheden for at lave en speciel etikette til tre vin. Da forretningen ligger i Birkerød, syntes vi, at det kunne være sjovt at præsentere en Birkerød-vin i en ordentlig kvalitet. Rød- og hvidvinen er fra Australien, mens roséen er fra Italien. Men det er da meget sjovt at kunne sætte en vin på bordet, hvor der står Birkerød, synes jeg, så dette er lidt et forsøg, om kunderne også synes det, forklarer Christian Bloch.

Og smagningen i fredags var en succes. Vinmanden fik alene i indgangen solgt 36 flasker, hvilket han var godt tilfreds med.

- Vi har ofte smagninger, og jeg kan rigtig godt lide at stå selv i standen. Det giver mig mulighed for at tale med kunderne og diskutere vin og smag. Kunderne er hudløst ærlige, og det kan jeg rigtig godt lide. For mig som vinmand er det interessant at vide, hvad kunderne kan lide, så jeg kan købe de rigtige vin hjem. Det, synes kunderne, også er sjovt. Den personlige samtale betyder meget, og gør det netop lidt sjovere og hyggeligere at handle, påpeger Christian Bloch.

Birkerød-vinen kører som et særligt tilbud frem til på søndag den 24. marts, hvor de tre varianter er til salg for 50 kroner per flaske. Herefter vil rød- og hvid-vinen blive solgt for 59,95, mens roséen kommer til at stå til 79,95 kroner per flaske.

- Kunderne blev positivt overraskede over vinens kvalitet. Derfor har jeg besluttet også at lave en smagning nede i afdelingen på fredag (den 22. marts, red.) mellem klokken 12.00 og 16.30, oplyser vinmanden i Føtex til Frederiksborg Amts Avis.

Rødvinen er en Shiraz Cabernet, mens hvidvinen er en Chardonnay. Rosévinen er produceret i Puglia-regionen i Italien og på de lokale druer Nero di Troia og Negromaro.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.