25. september 2018
Her ses det foreløbige K-hold, der stiller op til kommunalvalget til november. Blandt kandidaterne mangler kun Kjeld H. Petersen, Søren Dresmer og Ole Kamstrup. Til gengæld har partiets lokale formand, Ann Sofie Orth og nordsjællands konservative folketingsmedlem, Mette Abildgaard, »sneget« sig med. Foto: Pernille Ringsing
Her ses det foreløbige K-hold, der stiller op til kommunalvalget til november. Blandt kandidaterne mangler kun Kjeld H. Petersen, Søren Dresmer og Ole Kamstrup. Til gengæld har partiets lokale formand, Ann Sofie Orth og nordsjællands konservative folketingsmedlem, Mette Abildgaard, »sneget« sig med. Foto: Pernille Ringsing
Foto: Jeppe Sorensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K-holdet klar til at udfylde rådssalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K-holdet klar til at udfylde rådssalen
Rudersdal - 28. april 2017 kl. 10:43
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Antallet af pladser kommunalbestyrelsessalen skal øges fra 23 til 24, hvis alle de konservative kandidater skal vælges. Det stod klart sent onsdag aften, da Det Konservative Folkeparti i Rudersdal holdt opstillings-generalforsamling for at vælge kandidater til efterårets kommunalvalg:

- Begrænsningens kunst er jo den sværeste, men at få lov til at stå i spidsen for et hold på 24 topengagerede kandidater er en kæmpe fornøjelse.

Sådan lyder ordene fra en tydeligt glad Kenneth Birkholm, der er Det Konservative Folkepartis borgmesterkandidat til kommunalvalget.

Kenneth Birkholm fortsætter:
- Vi har nu en kandidatliste, der repræsenterer hele kommunen. Der er lidt for en hver smag. Vi har både yngre og ældre kandidater - og dem midt imellem. Der er kandidater, der har boet i kommunen i hele deres liv, men der er også nytilflyttere, der vil gøre en forskel. Og så har vi kandidater fra alle kommunens bysamfund.

Det Konservative Folkepartis ældste kandidat er Hanne Gerner fra Holte på 75 år, mens den yngste er 19-årige Jacob Julius Gerlach, der er formand for Konservativ Ungdom i Rudersdal. Gennemsnitsalderen på de konservative kandidater er lige omkring 50 år.

Kandidatlistens to øverste pladser indtages af Kenneth Birkholm selv, og det mangeårige kommunalbestyrelsesmedlem Birgitte Schjerning Povlsen, der også er formand for Social- og Sundhedsudvalget. På tredjepladsen finder man partiets nuværende førstesuppleant til kommunalbestyrelsen Christoffer Buster Reinhardt, der også er spidskandidat til regionsrådet.

På fjerdepladsen er der et helt nyt konservativt navn, nemlig formanden for Rudersdal Kulturparaply, Jack Otto Kristensen fra Birkerød, som stiller op til valget for først gang. Formanden for Gl. Holteboligselskab Claus Hjorting er at finde på 5.pladsen. Han efterfølges af Jakob Kjærsgaard, som står i spidsen for forældrebevægelsen, der kæmper for bevarelse af de små børnehaver. På 7. pladsen står Lars Engelberth, der er formand for Rudersdal Idrætsråd og lige efter på 8. pladsen finder man et andet kendt navn fra Bistrup, nemlig formanden for Skolebestyrelsen på Bistrupskolen, Susanne Fris.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk