21. november 2018
Nordsjællands Politi har fået anmeldelser om indbrud i Kirsebærlunden i Birkerød, på Melchiorsvej i Vedbæk og i Gassehaven i Gammel Holte. Foto: Thomas Olsen
Nordsjællands Politi har fået anmeldelser om indbrud i Kirsebærlunden i Birkerød, på Melchiorsvej i Vedbæk og i Gassehaven i Gammel Holte. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyve slår til mod villaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyve slår til mod villaer
Rudersdal - 12. november 2017 kl. 12:04
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har i weekenden fået anmeldelser om tre indbrud i huse i Rudersdal Kommune, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Indbrudstyven løb med champagnen

I Kirsebærlunden i Birkerød brød en tyv et vindue op med et koben i tidsrummet fra fredag klokken 17.50 til lørdag klokken 11. Herefter blev det 300 kvadratmeter store hus ifølge politiet rodet igennem, og der blev stjålet blandt andet parfumer og en Playstation spillekonsol, fortæller vagtchef David Borchersen, Nordsjællands Politi.

Der var også en ubuden gæst i et hus på Melchiorsvej i Vedbæk mellem fredag klokken 23 og lørdag klokken 7.30. Her kom gerningsmanden ind ved at bryde en terrassedør op, og vedkommende har været rundt i hele huset, og har stjålet et kamera af mærket Sony.

Desuden var der indbrud i en villa i Gassehaven i Gammel Holte lørdag mellem klokken 8 og 18.45, og også her kom tyven ind ved at bryde en terrassedør op, men der er pt. ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

arrow Ubuden gæst i Værløse
12. november 2017 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10
arrow Indbrudstyv rodede alt igennem
12. november 2017 kl. 11:38 Opdateret: kl. 11:38
arrow Indbrudstyv fik hænderne fulde
12. november 2017 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk