28. maj 2020
Der er ifølge døgnrapporten fra Nordsjællands Politi blevet anmeldt fire indbrud i Rudersdal Kommune det seneste døgn.
Der er ifølge døgnrapporten fra Nordsjællands Politi blevet anmeldt fire indbrud i Rudersdal Kommune det seneste døgn.
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrud i fire villaer anmeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrud i fire villaer anmeldt
Rudersdal - 02. oktober 2019 kl. 16:20
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra onsdagens døgnrapport fra Nordsjællands Politi fremgår det, at der er blevet anmeldt fire indbrud i Rudersdal Kommune.

Mellem fredag den 20. september klokken 16.00 og tirsdag klokken 21.30 er det gået ud over en villa på Stenhøjgårdsvej i Birkerød, hvor en rude i en terrassedør er taget ud. Politiet har intet overblik over, hvad der er stjålet.

Ved et indbrud i en villa på Lindevangsvej i Birkerød er der tirsdag mellem klokken 12.40 og klokken 17.10 blevet stjålet udenlandsk valuta og smykker. Indbruddet er sket gennem en terrassedør, som er opbrudt.

Tirsdag mellem klokken 09.00 og klokken 14.40 er det gået ud over en villa på Kajerødvej i Birkerød, hvor en bryggersdør er brudt op. Der er intet overblik over, hvad der er stjålet.

Natten til tirsdag klokken 03.11 er en alarm blevet aktiveret i en villa på Lampeager i Vedbæk, hvor en indbrudstyv eller flere indbrudstyve er kommet ind via et soveværelsesvindue. Politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?