23. januar 2019
Musik, vin- smagning, træklatring, ridning samt hygge og samvær. Det er blandt tilbuddene, når Furesødal i morgen, lørdag, inviterer til festivalen: »Klap en hest«, hvor overskuddet samtidig går til et godt formål.

Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Musik, vin- smagning, træklatring, ridning samt hygge og samvær. Det er blandt tilbuddene, når Furesødal i morgen, lørdag, inviterer til festivalen: »Klap en hest«, hvor overskuddet samtidig går til et godt formål. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hygge-festival i det grønne støtter Børns Vilkår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hygge-festival i det grønne støtter Børns Vilkår
Rudersdal - 08. juni 2018 kl. 14:17
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Samvær, nærvær og fællesskab skal der til. Ikke mindst som modvægt til det travle liv, hvor vi ikke altid har tid nok til at snakke sammen, reflektere og dele viden, erfaringer og oplevelser.

Sådan lyder det i Frederiksborg Amts Avis fredag fra en gruppe Rudersdalborgere, der derfor endnu en gang inviterer til festivalen: »Klap en hest og hjælp nogle børn« lørdag den 9. juni fra klokken 12.00-20.00.

Festivalen holdes på det naturskønne Furesødal i Birkerød, hvor de 100.000 kvadratmeter græsfolde danner en sommergrøn ramme om musik, mad og rustikke naturoplevelser.

- Der er tale om en »slowevent« og et frirum, som allerede er blevet en tradition og nu afholdes for fjerde gang lokalt her i Rudersdal. Al overskud går til hjælpeorganisationen Børns Vilkår, fortæller Niller Wischmann til Frederiksborg Amts Avis.

Han er initiativtager til festivalen i selskab med Sofie Rask Andersen, som han har landejendommen Furesødal sammen med på Kongevejen 5 i Birkerød.

Sidst år deltog 400 gæster, og arrangørerne håber på op mod 600 i år. Billetterne koster 70 kroner, mens børn under 12 år får gratis entré.

Lørdagens program:
12.00: Pladsen åbner

12.30: Musik: Lars Storck
13.00: Poetry slam: Rasmus Rohde

13.30: Hønseskidningskonkurrence

14.00: Musik: Fushia
14.30: Musik: Stanley Samuelsen

15.00: Jens Lysdal og Bjarke Falgren

15.30: Musik: Louise Hjort
16.00: Musik: Koret Apropos

16.30: Musik: Casa de la guitare

17.00: Musik: Many More
18.00: Teatersport: Lama

19.00:Musik: Soul Shop

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis fredag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk