17. januar 2021
Smilet og stoltheden var til at få øje på, da Malene Hjalager fra Skjold Gymnastik Birkerød forleden fik overrakt både pokal og en buket blomster, som bevis for, at hun er »Årets Jump4fun Ildsjæl«. Foto: DGI Nordsjælland
Smilet og stoltheden var til at få øje på, da Malene Hjalager fra Skjold Gymnastik Birkerød forleden fik overrakt både pokal og en buket blomster, som bevis for, at hun er »Årets Jump4fun Ildsjæl«. Foto: DGI Nordsjælland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun blev hædret som årets ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun blev hædret som årets ildsjæl

Malene Hjalager fra Skjold Gymnastik Birkerød har netop taget titlen som »Årets Jump4fun Ildsjæl« i Nordsjælland.

Rudersdal - 15. december 2020 kl. 05:11
Af Lars Sandager Ramlow

Overraskelsen var stor, da Malene Hjalager fra Skjold Gymnastik Birkerød med et kæmpe smil fik overrakt pokalen og en buket blomster, som bevis for, at hun er »Årets Jump4fun Ildsjæl« blandt alle instruktørerne i Nordsjælland.

Med prisen og ved overrækkelsen fulgte også en række flotte ord fra Pernille Dybdahl Lauridsen, som er projektmedarbejder for DGI Nordsjælland på Jump4fun:

- Du er altid klar med smil og hjælpende hænder - både til camps og til uddannelse, lød det blandt andet.

Malene Hjalager fik også prisen, fordi hun »brænder max« for målgruppen og har været trofast med i Jump4fun siden 2016. Hun er således i gang med sin femte sæson som Jump4fun-instruktør.

Der var også plads til ros til hele foreningen samt børnene på Jump4fun-holdet i gymnastiksalen på Bistrupskolen.

- Vi sætter stor pris på den indsats, I alle sammen gør, og vi er glade for, at I også kommer til træningen, sagde Pernille Dybdahl Lauridsen.

Landdækkende tilbud

Jump4fun er et landsdækkende træningstilbud for børn og unge med forskellige udfordringer. Tilbuddet er et partnerskab mellem Ph.d og børnelæge Birgitte Johanne Schmidt, DGI og Julemærkehjemmene, som samarbejder med kommuner og lokale foreninger om at skabe bevægelsesglæde for børn og unge, som kæmper med overvægt, sårbarhed, motoriske udfordringer og andet der gør, at de har svært ved at passe ind i den traditionelle foreningsidræt.

Til Jump4fun arbejder deltagerne på at udvikle bevægelsesglæde, selvværd, kropsbevidsthed, motorik, muskelstyrke og kondition i et inkluderende fællesskab., skriver DGI Nordsjælland i en pressemeddelse.

Tidlig julegave

Selvom det ikke er jul endnu, havde Pernille Dybdahl Lauridsen taget en lille gave med til børnene, som trofast tropper op og giver den fuld gas til Jump4fun på Bistrupskolen.

Børnene fik en fin, lille taske med en Jump4fun-drikkedunk.

Prisen som Årets Jump4fun Ildsjæl og vandrepokalen går hvert år fra instruktør til instruktør, og nu bliver Malene Hjalagers navn altså indgraveret på pokalen til evigt minde om hendes flotte indsats som instruktør.

Skjold Gymnastik oplyser i øvrigt, at der er plads til flere på holdet, der starter op igen, så snart coronasituationen tillader det.

Man kan aftale en gratis prøvetræning ved at kontakte Tina Devald på mail »tina.devald@dgi.dk« eller telefon 24 78 67 45.

Man kan også finde tilmelding på hjemmesiden: www.skjold-gymnastik.dk/

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?