26. februar 2020
Frem til på lørdag er Holte Tennisklub vært for en international turnering, der kan opleves af alle interesserede.
Frem til på lørdag er Holte Tennisklub vært for en international turnering, der kan opleves af alle interesserede.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holte Tennisklub er vært for international turnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holte Tennisklub er vært for international turnering
Rudersdal - 14. august 2019 kl. 12:25
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele 11 nationaliteter er repræsenteret i disse dage, når Holte Tennisklub for første gang er vært ved en international Tennis Europe turnering. Turneringen er for U14 spillere og afvikles fra mandag den 12. august til lørdag den 17. august på Holte Tennisklubs anlæg på Carlsmindevej 26 i Holte.

Klubben har glædet sig til at byde alle spillere, trænere og interesserede tennisfans velkommen, og ikke mindst at give de danske spillere muligheden for at få nogle gode points til TE ranglisten. Med en god rangering er det lettere at komme ind i fremtidige turneringer både i Danmark med også i resten af Europa.

Finalerne spilles lørdag den 17. august, hvor Holtes 1. damehold også tager imod de forsvarende udendørs danske mestre fra Gentofte klokken 12.00.

- Der er derfor masser af mulighed for at se rigtig god tennis og nyde Holtes flotte og »one of a kind« tennisanlæg samtidigt, lyder det fra klubchef i Holte Tennisklub Julia Rasmussen.

Fra Holte deltager spillerne Laura Brunkel, Chili Jensen, Emma T. Gregersen, Savannah Staunstrup, Nicolai Skarsø, Isak Dogonowski, Jonathan Ekstrand og Marcus Sehested.