25. oktober 2021
Fribo Holte
Fribo Holte
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du en god historie - og vil du fortælle den til de ældre på Fribo Holte over en kop kaffe?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du en god historie - og vil du fortælle den til de ældre på Fribo Holte over en kop kaffe?

Fribo Holte er på udkig efter helt almindelige borgere med noget på hjerte eller en god historie, som de har lyst at fortælle

Rudersdal - 19. september 2021 kl. 11:45
Af Mikkel Svinth Rødgaard

Har du en god historie at fortælle, en time at undvære og lyst til at glæde de ældre på det ny plejehjem Fribo Holte, så er der bud efter lige præcis dig.

"Vi leder efter helt almindelige mennesker med noget spændende at fortælle. Man behøver ikke være medlem af Eventyrernes Klub eller sådan noget Det kan være hvadsomhelst i virkeligheden. Måske ved man en hel masse om fugle eller blomster, eller måske har man sejlet på verdenshavene, været cykelrytter i sin undgdom eller haft en karriere i politiet. Alle ligger inde med en eller anden god historie," siger Fribo Holtes aktivitetsplanlægger, Trine Sofie Kjeldahl.

Hvis du har noget på hjerte og har lyst at dele i en hyggelig ramme, så vil Trine Sofie Kjeldahl meget gerne høre fra dig.

Uformelt og hyggeligt

Der er ikke store krav til hverken form eller indhold, forsikrer hun.

"Det er meget vigtigt, at folk skal vide, at det er uformelt, og der ikke er noget krav om, at man skal levere et eller andet forkromet foredrag. Vi drikker kaffe og saftevand og sidder i sofaerne i et lille fortællehjørne i en times tid," siger hun.

Hvis du har mod på at bruge en hyggelig time med at fortælle en spændende historie fra dit liv eller om din hobby, så kan du kontakte Trine Sofie Kjeldahl på telefon 25778891.

"Så ringer man til mig og fortæller mig, hvad man har at fortælle. Jeg tænker det meste vil være interessant, og så finder vi en time en eftermiddag, hvor det passer. Folk skal endelige ikke tøve med at kontakte mig."

Udover en god oplevelse kvitterer Fribo Holte desuden fortællerne med en lille gave, fortæller aktivitetsplanlæggeren.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?