25. maj 2019
Kunstnerisk leder i MantziusLive, Mads Riishede, glæder sig enormt til festivalen »Håndplukket«, hvor en række upcoming navne fra den danske musikscene indtager Birkerød. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Kunstnerisk leder i MantziusLive, Mads Riishede, glæder sig enormt til festivalen »Håndplukket«, hvor en række upcoming navne fra den danske musikscene indtager Birkerød. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndplukkede oplevelser i Mantzius

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndplukkede oplevelser i Mantzius
Rudersdal - 19. oktober 2018 kl. 04:22
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 10 koncerter på to dage for 300 kroner - eller blot det halve, hvis du er studerende.

Det er, hvad publikum har i vente den 16. og 17. november, hvor en helt ny musikfestival ser dagens lys i MantziusLive i Birkerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis fredag:

- Det bliver så godt. Vi kommer til at præsentere et håndplukket udvalg af noget af det mest spændende, nye musik, der spirer lige nu på den danske musikscene. Blandt navnene er bandet »Death Machine«, der er sfærisk poprock, indie med et touch af længsel. Her er tale om et virkelig spændende band, fordi de har en meget stærk signatur i deres »lyd«, og bandet er samtidig båret af en virkelig god vokal i Jesper Mogensen, fortæller kunstnerisk leder i MantziusLive, Mads Riishede, der fortsætter:

- Jeg blev ringet op af bandets agent, som vi har et samarbejde med i forvejen. Jeg fik at vide, at jeg lige skulle lytte til Death Mashine og deres nummer »Cocoon«, og da jeg hørte det, blev jeg blæst bagover. Jeg var ikke helt klar over, i hvilken sammenhæng bandet skulle spille... Jeg vidste bare, at de SKULLE spille i Birkerød, og faktisk blev Death Machine startskuddet til denne festival.

Mads Riishede forklarer, hvordan MantziusLive med nysgerrighed og omhu i gennem den seneste tid har håndplukket en række navne fra den højenergiske, danske musikscene. Over to dage får publikum således et helt unikt indblik i dansk musik med alt fra ungdomslykkebrusende, poetisk rock over dragende indiefolk til sjælfuld pop og meget mere.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.