23. november 2017
Margarita Diaz er en international, dansk musiker og artist med lokale rødder. Hun vil underholde med inciterende latininspirerede og jazzy rytmer til den første udgave af Vedbæk Byfest her på fredag den 17. marts.
Margarita Diaz er en international, dansk musiker og artist med lokale rødder. Hun vil underholde med inciterende latininspirerede og jazzy rytmer til den første udgave af Vedbæk Byfest her på fredag den 17. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsamlingshuset genopfindes med fest i Vedbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsamlingshuset genopfindes med fest i Vedbæk
Rudersdal - 15. marts 2017 kl. 15:22
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokal hygge og engagement med spisning, lokale indslag, musik og dans...

Foreningen Vedbæk Havnedag og »Den Gamle Station« har taget initiativ til at genskabe lidt god, gammeldags forsamlingshus-stemning i den atmosfærefyldte og hyggelige stationsbygning. Med andre ord inviteres der til fest i hjertet af Vedbæk i morgen, fredag fra klokken 19.00-01.00. Det fortæller Lars Wiskum, formand for Foreningen Vedbæk Havnedag og initiativtager til festen.

- Vi kalder arrangementet »Vedbæk Byfest«, og det vil i første omgang bestå af en hyggelig aften i stationsbygningen med spisning og underholdning. Vedbæk Havnedag er blevet en populær udendørs begivenhed, som samler mange mennesker hvert år i august fra hele Rudersdal og de omkringliggende kommuner og med Vedbæk Havn som ramme. Nu vil vi så bruge de historiske og smukke rammer i stationsbygningen i Vedbæk til at samle lokale samt andre interesserede til en hyggelig aften, forklarer Lars Wiskum.

Han fortsætter:

- Idégrundlaget til Vedbæk Havnedag var egentlig, at en gruppe lokale borgere nogle år tidligere havde forsøgt at samle lokalsamfundet omkring overtagelse og etablering af aktiviteter i den gamle stationsbygning. Det var en god og rigtig tanke at bruge og udvikle den centrale bygning som et moderne forsamlingshus. Vi vil rigtig gerne være med til at genoplive den tanke sammen med »Den Gamle Station«, så flere kan bruge de smukke rammer til lokale aktiviteter. Det kan samtidig give mulighed for at skabe noget mere liv og engagement omkring butikkerne og handelslivet i Vedbæk, påpeger han.

Tanken med den første udgave af Vedbæk Byfest i stationsbygningen er at skabe rammerne omkring en hyggelig aften i »forsamlingshuset«.

- Festen byder på en fantastisk middag, som leveres af Nautilus, samt nogle korte, lokale indslag med musik, dans og historier om lokalområdet. Blandt andet vil RuBA, som består af piger fra 7. og 8.klasser på skoler i Rudersdal, levere et forrygende indslag med jazzballet og moderne dans. Programmet omfatter også en musikalsk oplevelse og rejse med Margarita Diaz. Hun er en international, dansk musiker og artist med lokale rødder, og hun vil underholde med inciterende latininspirerede og jazzy rytmer samt lidt til dem, der vil lufte danseskoene, reklamerer Lars Wiskum.

Prisen for deltagelse i arrangement er 350 kroner. Interesserede kan finde mere information om tilmelding og om arrangementet på www.facebook.com/vedbaekhavnedag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk