21. august 2019
Vinterferien bød  traditionen tro - på en del indbrud, oplyser Nordsjællands Politi.
Vinterferien bød traditionen tro - på en del indbrud, oplyser Nordsjællands Politi.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere indbrud i løbet af vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere indbrud i løbet af vinterferien
Rudersdal - 18. februar 2019 kl. 15:27
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro er en del borgere i Rudersdal efter den netop overståede vinterferie vendt hjem til indbrudsplagede boliger, oplyser Nordsjællands Politi.

Torsdag klokken 13.00 har der været indbrud i en villa Rørmosevej i Birkerød. Her er et soveværelsesvindue blevet knust med en sten, og politiet har intet overblik over, hvad der er stjålet.

Mellem fredag klokken 15.30 og fredag klokken 16.50 har der været indbrud i en villa på Margrethevej i Holte. Her er et vindue til et køkken opbrudt, og der er stjålet smykker og en computer.

Mellem fredag klokken 11.00 og lørdag klokken 11.00 er det gået ud over en villa på Baunevang i Birkerød. Ved indbruddet er et vindue blevet aflistet. Politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Mellem torsdag klokken 08.00 og lørdag klokken 22.00 er det ligeledes gået ud over en villa på Baunevang, hvor et vindue er blevet brudt op med et koben eller lignende, og der er stjålet en tablet, en pc og smykker.

Derudover har en tredje villa på Baunevang også haft ubudne gæster. Her er indbruddet sket mellem fredag den. 8 klokken 18.00 og søndag klokken 02.30. Ved indbruddet er en rude aflistet, og der er stjålet kontanter, et ur og en pc.

Mellem fredag klokken 16.00 og lørdag klokken 22.00 har der været indbrud i en villa på Langkærgårdsvej i Birkerød. Her er en rude blevet knust med en sten, hvorefter vinduet er åbnet med indvendigt håndtag. Desuden er husets køkkenvindue forsøgt brækket op med koben eller lignende. Der er stjålet kontanter og ellers intet overblik.

Mellem tirsdag klokken 18.00 og søndag klokken 12.03 er der fra en villa på Trenkærvang i Birkerød blevet stjålet smykker, en møntsamling, sølvtøj, ur og pung indeholdende kontanter og hævekort. Ved indbruddet er et vindue til en stue blevet brudt op.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.