8. maj 2021
Der blev sendt fem ambulancer til stedet. Billedet er et arkivfoto.
Der blev sendt fem ambulancer til stedet. Billedet er et arkivfoto.
Foto: Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire børn reddet op af Furesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire børn reddet op af Furesø
Rudersdal - 29. juli 2020 kl. 13:55
Af Marianne Due

Fire børn faldt onsdag formiddag i vandet under sejlads på Furesøen, og der blev slået alarm til områdets redningstjenester. Det fortæller indsatsleder ved Nordsjællands Brandvæsen Thomas Emil Hammerum og pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, Henriette Døssing.

Børnene var kæntret ude på søen, og der blev slået alarm til 112 klokken 10.21. Nordsjællands Brandvæsen fik assistance fra stationerne i Nærum, Hørsholm og Helsingør, der blev blandt andet sendte fem ambulancer til Frederikslundsvej i Holte, ligesom Forsvarets redningshelikopter fra Roskilde gik i luften.

- Men lige inden vi var fremme, fik vi besked om, at børnene var reddet op og var på vej ind til land ved hjælp af en følgebåd, fortæller Thomas Emil Hammarum.

De våde børn, hvoraf et var nået at blive underafkølet, blev tilset af de tilkaldte ambulancereddere. Børnene var ude at sejle som en del af Yachtklubben Furesøs sommeraktiviteter. I alt 10 børn var på vandet og alle børn kom ind til land i forbindelse med søredningsaktionen.

Det har ikke været muligt at træffe en repræsentant fra Yachtklubben, der kan udtale sig til pressen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?