14. december 2017
Her ses Christian Scheuer på den røde løber i Cannes i år sammen, hvor han var sammen med sin amerikanske kæreste produceren og skuespilleren Carol Anne Watts. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Her ses Christian Scheuer på den røde løber i Cannes i år sammen, hvor han var sammen med sin amerikanske kæreste produceren og skuespilleren Carol Anne Watts. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmkomponist forfølger karrieren i Hollywood

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmkomponist forfølger karrieren i Hollywood
Rudersdal - 05. august 2017 kl. 13:51
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til efteråret rykker filmkomponist og lyddesigner Christian Scheuer fra Birkerød teltpælene op og begiver sig mod varmere himmelstrøg. Han sætter sig nemlig i et fly og begiver sig til L.A., hvor han vil forfølge en film- og tv-karriere i filmbyen. Den 32-årige filmkomponist har ellers nok opgaver i hjemlandet, men alligevel kaster han sig altså nu ud i et nyt eventyr. Det skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

- Jeg føler, at min karriere går bedre, end den nogensinde har gjort og i virkeligheden kunne jeg være fuldt booket til jul, hvilket er længere ud i fremtiden, end jeg har før har prøvet, siger Christian Scheuer, som blev færdiguddannet som lyddesigner fra Den Danske Filmskole i 2015.

Sidenhen har han blandt andet lavet lyd på de danske tv-serier Herrens Veje, som får premiere på DR til september og Mercur, som har været vist på TV2 Charlie. Sidstnævnte var i øvrigt en stor succes for TV2 Charlie, da seriens første afsnit tidligere på året slog kanalens seer-rekord noget så eftertrykkeligt, da 621.000 seer kiggede med. Kanalens hidtil største antal seer var 367.000.

Men selvom Christian Scheuer har nok at lave i Danmark, er han ikke i tvivl om, at han også nok skal få hænderne fulde på den anden side af Atlanterhavet.

- Efter få måneder i Los Angles har jeg fået flere tilbud om at lave spillefilm end jeg har på syv år i Danmark. Der er simpelthen et større marked, flere finansieringsmuligheder, og fordi den danske branche er så lille og så afhængig af offentlige støttekroner, er det ofte de samme få mennesker, der får lov til at lave de sjove opgaver, siger Christian Scheuer, der ifølge eget udsagn gå »all in« på karrieren, og han mener, at succesen afhænger lige så meget af hårdt arbejde som af talent.

- Jeg føler, at jeg er vokset op med, at det, der er kreativt, skal man have talent for at kunne, men jeg har egentlig altid følt, at det handler mere om hårdt arbejde og virkelig at ville tingene. Jeg synes, at det er en begrænsning at tale om talent, for så er det som om, at der er nogle andre, der skal bestemme om du har det eller ej, siger Christian Scheuer.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk