16. december 2017
Hvorfor reagerede politiet ikke tidligere. Sådan spørger 24-årig Iman Amayri som gennem et år har henvendt sig gentagne gange til ordensmagten, fordi hun og familien følte sig chikaneret af en tidligere underbo. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Hvorfor reagerede politiet ikke tidligere. Sådan spørger 24-årig Iman Amayri som gennem et år har henvendt sig gentagne gange til ordensmagten, fordi hun og familien følte sig chikaneret af en tidligere underbo. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familie efter brandbombe: Politiet tog os ikke alvorligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familie efter brandbombe: Politiet tog os ikke alvorligt
Rudersdal - 07. oktober 2017 kl. 06:07
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hård kritik af Nordsjællands Politi bliver nu rejst af 24-årige Iman Amayri. Hun bor på Nørrevang i Birkerød i den opgang, der torsdag eftermiddag blev ramt af to molotovcocktails.

arrow Læs også: Syg mand terroriserede familie et år

- Igennem et helt år er min familie og jeg blevet chikaneret af gerningsmanden, der er vores tidligere underbo, men på intet tidspunkt har vi følt, at vi blev taget alvorligt. Skal der virkelig to brandbomber til eller noget endnu mere alvorligt, før politiet reagerer?, spørger Iman Amayri i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Hun understreger, at politiet til gengæld reagerede hurtigt, da først brandbombe nummer to var blevet smidt.

- Politiet reagerede fantastisk hurtigt og effektivt, efter den anden af to brandbomber var blevet kastet ind i opgangen. En menneskejagt blev sat i værk, og der gik kun nogle timer, så var gerningsmanden fanget. Samtidig blev jeg superflot holdt orienteret, men når det er sagt, så er jeg faktisk rystet over Nordsjællands Politi.

Hun vælger i dag at stå frem i Frederiksborg Amts Avis, da hun mener, hende og familiens oplevelser gennem det seneste år fortjener at komme frem.

- Gennem det seneste år har vi kontaktet politiet flere gange, mens chikanen og truslerne fra vores tidligere underbo lige så stille er eskaleret. I flere tilfælde fik vi at vide, at politiet ikke havde ressourcer til at tage sig af manden. Vi skulle samle informationer og ringe 112, hvis tingene udviklede sig mere alvorligt. Desværre tror jeg, at der er mange andre danskere, der oplever noget lignende. Det kan ikke være rigtigt. Jeg synes, det, vi har oplevet, er alvorligt, og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor politiet først reagerer, når det er for sent. For mig at se ville det være meget bedre, hvis der blev grebet ind tidligere, inden tingene udviklede sig, siger Iman Amayri.

Nordsjællands Politi ønsker fredag ikke at kommentere kritikken. Pressekoordinator i Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, er dog imødekommende:

- Hvis familien føler sig dårligt behandlet, så må de meget gerne ringe til mig på mandag, så skal jeg finde ud af, hvordan vi kommer fornuftigt videre, og hvem familien i givet fald skal tale videre med, lyder det fra Henrik Suhr.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag...

arrow 45-årig fængslet efter brandbomber
06. oktober 2017 kl. 21:00 Opdateret: kl. 20:14
arrow Molotovcocktail smidt i opgang: Gerningsmand anholdt
05. oktober 2017 kl. 17:26 Opdateret: kl. 17:26
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk